היי, יש לי שאלה

קשת

New member
היי, יש לי שאלה

שכבר שאלתי בעבר אבל לא קיבלתי תשובה ממשית כי שאלתי שתי שאלות וכולן ענו לשאלה השנייה
עכשיו הנושא ממש קריטי, הקיץ בשיאו.. אני מנסה למצא בגד ים, אבל עם כל דבר שאני מודדת, אני מרגישה שאני חייבת תוספת ריפוד או פוש אפ. האם מקובל לקנות בגד ים וללכת איתו לתופרת שתוסיף?
<קצת בורה בנושאים האלה כנראה?> תודה רבה לכל בעלות הנסיון

amazone

New member
למה שמים לב שאני עצבנית?

כל אחד והצרות שלו....

amazone

New member
אז אני מבינה שהסתדרת

אבל חשבתי שצריך לזה לפחות 3 צרות בנוסף אלייך

amazone

New member
וואו

הצלחתי לישון 4 שעות רצוף: א. נרגעתי ב. הוכחה שזה לא בגלל שאני מיוחמת...

יש לי תשובה

תלכי עם מה שהתברך בו, כגבר אני אומר לך שיש גברים שיראו בך יותר יפה ויותר סקסית, את כמו רבים וטובים בדיעה שכמה שיותר גדול יותר טוב, טעות!!! זה רק בסיפורי גברים, המציאות שמה שיש לך-----זה מצויין. תנסי ותיווכחי בעצמך.

היי קשת...

במקרה ראיתי תוכנית בערוץ המדע... על נשים בעלות חזה גדול ובעיותיהן בחיים. שתדעי לך, ללא מעט נשים עם חזה די ומעלה ישנן בעיות של כאביי גב, כתפיים, לפעמים זה מגיע לפריחות מתחת לחזה ולקיחת משחות וכל מיני כדורים... לעומת זאת באותו פרק הראו מישהי עם חזה לא גדול, ששמה שתלים בחזיה ויצאה לבדוק איך הרחוב יגיב אליה... מסקנתה הייתה שהגברים לפחות לא דיברו אליה אלא אל החזה שלה... השאלה היא מה את מחפשת, האם בן הזוג שלך( מקווה שלא טועה..) לא מקבל או יקבל אותך איך שאת... אישית, הייתה לי חברה עם חזה דידי 36..ענקקקק...תאמיני לי לא כ"כ נוח בכלל... לפעמים חזה קטן בפרופורציית הגוף הנכונה יכול להתאים מאוד

קשת

New member
../images/Emo51.gifאז ככה

זה לא שאני רוצה די, ממש לא.. פשוט שלא ייראה ממש מסכן. אני בי 75- על הצד הקטן שלו אולי אני בכלל אי- לא רוצה לחשוב על זה. אין פרופורציות עם הבטן כשאני עם בגד ים. אני לא רוצה הכל מזוייף...חח רק קצת, מילוי, טיפה...

למעלה