היי... יש לי שאלה.

1Spark1

New member
היי... יש לי שאלה.

אני לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל רציתי לשאול האם מישהו יודע מה המשמעות שיש להילה אדומה עם סגול מסביב? תודה מראש

הילות

הילה אדומה שייכת לצקרת הבסיס דהיינו לשורשיות ולצרכים קיומיים. הצבע האדום היא חיוניות, אנרגיה פיזית, נחישות החלטיות ותקווה. הצבע הסגול מורה על צקרת העין השלישית. דהיינו, מודעות גבוהה, שחרור מפחדים ועכבות. השאלה אם הצקרות הללו חסומות או פתוחות?

1Spark1

New member
איך אני יודעת

אם הן חסומות או פתוחות? אני רק יודעת שאלה הצבעים בהילה שלי ושאמרו לי שצ`קרת העין השלישית הכי מפותחת אצלי..

את מרגישה רוחנית?

את אמורה להרגיש כאילו רק את יודעת מה קורה איתך בתחום הזה. את מודעת לדברים? פועלת למענן? פתוחה לשינויים? מאוהבת? יש לך אתגרים חדשים?

1Spark1

New member
אתגרים?

אם לימודים נחשבים אתגר אז כן... ורוחנית אפשר להגיד שאני. אני מתעניינת בנושאי המיסטיקה ולאחרונה התחלתי להתעניין גם במשמעות ההילות )שכן כל חיי אני רואה אותן..( אגב, אפשר ללמד אחרים איך לראות הילות? תודה

אהלן ספארק, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ראי את הכתבה שהוספתי בתגובה לשאלתו של prophet : "אם כבר מדברים על הילות".. כמה שורות מסביב

1Spark1

New member
היי

האמת אין לי מושג איך ואם בכלל אני יכולה לראות כתבה או כל דבר הנמצא בפורום מלבד החלק הזה.. אני מסלולרי.. אבל תודה

1Spark1

New member
היי

האמת אין לי מושג איך ואם בכלל אני יכולה לראות כתבה או כל דבר הנמצא בפורום מלבד החלק הזה.. אני מסלולרי.. אבל תודה

1Spark1

New member
היי

למעלה