היי יש לי שאלה:

Number One1

New member
היי יש לי שאלה:

אני די חדשה כאן ורציתי להגיד משהו: תראו, היום, ילדות בכתה ט' (אני בכתה ח') שאלו אותי איך קוראים לי, אז אמרתי להם שקוראים לי אביה, פתאום הם התחילו לצחוק ממש ולהגיד כל הזמן בחיקויים "אביה, אביה,אביה" ובכלל, ששואלים אותי איך קוראים לי אז הם מתחילים להגיד "כמו בסרט...." זה מעצבן אותי! עכשיו מה הבעיה כאן? שאני, כבר מגיל 5 שנאתי את השם שלי וההורים שלי לא הסכימו לי להחליף אותו לשם יותר נורמלי... אני פשוט לא יכולה לחיות עם השם שלי! אני חושבת כל הזמן שהשם שלי פשוט מכוער ומגעיל!!! (בטח שתקראו את ההודעה הזאת גם אתם תשפכו מצחוק....
). ו... אם למשהו יש עצה לתת לי, או להשוות עם מעשה שקרה לו עם שמו כדי לשכוח את מה שקרה אני אשמח מאד
.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סתם סתם.. אם לא תשפרי את הביטחון העצמי שלך אז זה לא ילך ככה... וחוץ מזה השם אביה זה שם נורמלי מאוד ואני לא רואה פסול בו...נסני לחיות איתו איין מה לעשות.

מה זה השטויות האלו ???

לכל אחד יש שם משלו, אם השם שלנו מיוחד זה אפילו יותר טוב ! וכמה טטניקיות שסתם באות להציק לך לא צריכות לגרום לך לשנות את השם שלך, דווקא לדעתי אביה זה אחלה שם ... תאמיני באצמך

MikeY fReAk

New member
לתבוע את יוצרי הסדרה../images/Emo88.gif../images/Emo79.gif

או משהו יותר יעיל.. להתעלם. להתעלם שוב ושוב, על כל פעם שיאמרו לך. ואם קשה להתעלם, אז לצחוק איתם. צוחק מי שצוחק אחרון

דווקא שם נחמד...

יש הרבה יותר גרועים.. אם ממש רע לך איתו תשני..אבל זה השם שלך..למה לוותר עליו בגלל מה שאחרים אומרים? פשוט אל תתיחסי..את לא האביה היחידה בעולם

lirazbarbie

New member
נכון שכמה בנות מפגרות הן לא סיבה

אבל את העלת כאן סוגיה נוספת ברגע שאת לא שלמה עם השם שלך את לא שלמה עם עצמך נשמע אולי בולשיט אבל אני החלפתי את השם רשמית לפני ארבעה חודשים וחוץ מהרגשה טובה עם עצמי, אנשים מסביבי אומרים שהם אוהבים יותר את ליבי (ככה קוראים לי) מאשר את לירז (ככה קראו לי). אלו אמנם שינויים ממש קטנים אבל הם גורמים לך להרגיש כ"כ טוב וגם אין יותר את הצרימה באוזן אני רציתי להחליף מגיל 3 אבל מאד התלבטתי במה כי אף שם לא נראה מספיק טוב. איך הגעתי לליבי זה סיפור ארוך תהני ליבי

White TigeR

New member
תסלחו לי, אבל יש בנות מפגרות בעולם

הבנות שצוחקות עליך אין להם שכל או לב. תתעלמי! אביה זה שם יפיפה! יש שמות יותר גרועים תאמיני לי... חוץ מזה, מה איכפת מהן? אביה זה שם יפה, עובדה שהשתמשו בו בסרט! ותזכרי שהן פשוט מטומטמות. תמיד כאן בשבילך -נעמה-

יש לך שם מקסים. שימי #$% על כולם.

אם הן הגיעו למצב שהן צריכות להתעסק בשמות של אנשים אחרים, באמת חסר להן אקשן בחיים וזה אומר הכי הרבה עליהן, לא עלייך. הן ממש פאתטיות. יש לך שם מדהים ואת לא חייבת הסברים לאף אחד עליו.

aqualoop

New member
עם זה מנחם אותך.

אז הכרתי בדרך דיי עקיפה אחת שקראו לה אכזה ... WTF הייתי מתאבד במקומה ...

בכוונה../images/Emo70.gif|ג'ירפה|

ארר עיניים שלי..חח אנחנו עדיין לא סיימנו ת'תחרות שלנו.. אני לא עיפסיק עם זה עד שאני ינצח. ואני ינצח!! *חח הולכת לבדוק בספר ביולוגיה כל מיני חלקי גוף לא מוכרים..*

למה?!זה שם יפא..:)|ג'ירפה|

אני מסכימה עם אליאור..זה שם מקסים!!:) וחוצמזה..שימי זין..אם טוב לך עם השם הזה-לאף אחד אחר זה אל אמור להפריע..

עזבי אותך משטויות..!!

הם סתם חושבות את עצמן!! את צריכה להאוב את עצמך כמו שאת.. אז עזבי אותך משטויות... יש לך שם יפה... כאילו שלהם יש שם כל כך מיוחד!!

emperor28

New member
תאמת?

אביה אחלה שם וגם אם את לא אוהבת אותו מה אכפת לך כאילו שם כולה... מי שצוחק סתם לא בוגר עזבי אותך משטויות ותחיי איתו וזה השם שלך פשוט תאכלס יש ימים שאני בכלל שוכח שקוראים לי אבישי כי יש היום כינויים ו 1001 דברים שמשכיחים בכלל תשם

למעלה