היי, יש לי שאלה

היי, יש לי שאלה

אני בן 16 ואני ואיזה חבר חשבו החופש לעבודה בבית מלון בתור מלצרים או כל דבר אחר. אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה .. א - הם יקבלו אותנו בגיל הזה לפי דעתכם? ב - ולמה הם בקשו ממנו להביא קורות חיים אם זה ר קעבודה לחודשיים? תודה מראש.

whyAMiHEREfor

New member
סורי לאכזב...

אבל לא יקבלו אתכם למלצרות מקבלים רק אחרי צבא או מגיל 18 אם יש לך ניסיון לפי מה שאני הבנתי. אני בת 17 וגם חיפשתי עבודה במלצרות ובכל מקום קיבלתי את אותה התשובה. תנסו לחשוב על משהו אחר, אם אני אמצא משהו אני אכתוב. בהצלחה! ותהנה מהחופש!

וואלה..? דווקא אצלנו בעיר

יש ילדים בגיל 14 ! שהם בסך הכל גבוהים והם ממלצרים.. אני באיזה אירוע ופתאום אני קולט את חבר שלי ממלצר.. ניראה לי שזה תלוי איפה את מחפשת.. בהצלחה

love88

New member
בחור, עבודה עם מזון, אתה

חייב לגשת ללשכת תעסוקה, לבקש אישור עבודה, גם תצטרך דחוף לעשות בדיקות רפואיות. גש לרופא המשפחה ויעזרו לך. חבל על כל רגע. קורות חיים אתה צריך כדי שיהיה להם את כל הפרטים אודותיך. תערוך לך קורות חיים מסודרים, כתוב מה תכונות אופי שלך. למשל אסרטיבי, מנומס, מסודר, בעל חוש הומור, וכד' בהצלחה

love88

New member
נכון שזו עבודה לזמן קצר, אך

צריך אישור רפואי כאשר ניגשים לעבוד עם מזון. זה לא קשה , דרך רופא משפחה. תרשם דרך לשכת תעסוקה, ולהבא כשתרצה שוב לעבוד לזמן קצר יהיו לך כבר כל המסמכים. תכין לך גם קורות חיים: למעלה לרשום- משרה מבוקשת- פרטים אישיים- שם ת.לידה כתובת טלפון / E-MAIL ותוסיף עוד כמה פרטים אודותיך.

למעלה