היי יש לי שאלה

Vivi Sparrow

New member
היי יש לי שאלה

בעוד יומיים יש לי יומולדת וחברה שלי רוצה לקנות לי מתנה... מה היא יכולה לקנות לי (שקשור לג'וני??) ואם dvd אז איזה סרטים הם הכי יפים לדעתכם?? תודה מראש!

moran14h

New member
אממ

אם הייתי נעלצת לבחור בדי וי די של ג'וני זה היה : 1.המספריים של אדוארד 2.סליפי הולו 3. השער התשיעי

auau1

New member
../images/Emo41.gifניצולשון../images/Emo41.gif

לפני זמן לא רב כתבתי שג'וני יופיע בספר מחזור שלי... ונחשו באיזה הקשר? נכון! אני! הנה מה שיכתבו עלי: שיראל ערשי: שושי שלנו ילדה חיננית יפה,מצחיקה ומאוד חייכנית את ג'וני דפ מאוד רוצה שיבוא ויציע לה הצעה מגונה.

Vivi Sparrow

New member
חחחחחחחחחח

שדונית25

New member
לגמרי!

אני חושבת ששודדי הקאריביים הוא אחד הסרטים היותר טובים של ג'וני!

moran14h

New member
מבחינת סרט די וי די ותופספות

זאת בחירה מצויינת , וגם כמובן הסרט מצויין אבל לג'וני היו סרטים יפים יותר או לפחות באותה מידה..

אם את קונה מתנת יומולדת דיוידי אז..

סרטים שמתאימים כמתנה הם בהחלט הבאים: 1. בני וג'ון (חובה!!!) 2. המספריים של אדוארד. 3. דון הואן דה מרקו את יודעת, סרטים מתוקים כאלה. לא משהו כבד כמו השער התשיעי או שאיפות למרות שאלה מן הסרטים האהובים שלי המספריים של אדוארד הוא סרט עמוק כן אבל הוא לא כבד מדיי והוא גם נורא מרגש אז אני חושבת שהוא יכול להתאים כמתנה. אם לא אז תמיד יש את סליפי הולו

WallFlower

New member
שאלה

איפה מוצאים חברות כאלה וכמה זמן לוקח עד שהן קונות לי DVD של ג'וני ליומולדת?

Runaway Train

New member
אה כן?חחח הן לא מהאלו שקורעות לך

דפים של ג'וני מול העיניים באמצע השיעור ?

../images/Emo57.gifלי נראה ש....

את כל הסרטים שג'ון ג'ון משחק בהם כבר יש לך אותם לא??? אז אולי את סתם שוברת את הראש... אגב, סתם תדעו, השבוע קניתי את הסרט: "היו זמנים במקסיקו" ב-DVD מ"בלוקבאסטר" ועלה לי רק 100 ש"ח... ויש בזה גם קצת תוספות... האומנם לא כמו ב"שודדי" אבל יש....
איזה כיף לי.....

למעלה