היי..יש לי שאלה

היי..יש לי שאלה

לאחרונה אני סובלת מכאבי ראש(אני חוששת שזה מיגרנה),ואני בתור אחת שלא לוקחת כדורים סובלת מהכאבי ראש הללו יותר מאחרים (כי כמו שאמרתי אני לא לוקחת כדורים) מה אני יכולה לעשות בנידון? יש משהו שמפיג את זה?(מקווה שפניתי למקום הנכון)

freearth10

New member
בטח שהגעת למקום הנכון

הגעת למקום שבעזרתו לא רק תפיגי את הכאב אלא אולי אפילו את הסיבה לו ולכן עדיף שתתחילי כל טיפול הוליסטי אליו את מתחברת כדי להתחיל לעבוד על ולשחרר את הגוף-נפש שלך. מאיה

freearth10

New member
קודם כל את צריכה לבחור תחום

אליו את מתחברת יותר ושם את רוצה להתחיל בטיפול. טיפול עיסויי? טיפול בתמציות? טיפול רגשי? טיפול תזונתי? אנחנו אז נוכל להציע לך את מגוון האפשרויות בתחום בו בחרת ואז כל מה שתצטרכי לעשות זה לבחור בטכניקה המסויימת מטפל טוב.
מאיה

אין לי מושג בתחומים האלה...רק היום

נכנסתי לפה ורציתי לשאול,אין לי מושג בתחומים האלה. מה את ממליצה לעשות?

SideKick

New member
מה לבחור...

בעיקרון כל אחד יכול לספר לך במה הוא עוסק, אבל אנשים לא יגידו לך במה לבחור, כי הבחירה תהיה שלך, ורק שלך. אני מבינה שאת לא מכירה את התחומים השונים, אבל את לבטח מכירה קצת את עצמך. נסי לשאול את עצמך באיזו דרך היית רוצה להבריא (ייתכן שיותר מדרך אחת תדבר אל לבך), ומשם תוכלי להתקדם: א. דיקור (מחטים סיניות) ב. תמציות צמחים ג. מגע ד. תנועה ה. בירור רגשי אני מקווה שלא שכחתי שום סוג.

SideKick

New member
שאני אשכח הומיאופתיה?..

בחיים לא. אבל ניסיתי לא לנקוב בשמות השיטות, אלא לסווג אותן לפי סוג (מגע, דיקור, תנועה, בירור רגשי...) לגבי ההומיאופתיה התלבטתי. כתבתי תמציות צמחיות וידעתי שבכך אני חוטאת להומיאופתיה. אז אם כך אפנה את השאלה אליך - איך היית מגדירה במילה אחת או שתיים טיפול הומיאופתי מבלי לכלול את המילה הומיאופתיה?

למה לא לכתוב הומאופתיה?

ולשאלתך-אני לא יודעת להגדיר אחרת. גם עם הכותרת "הומאופטיה" אני מוצאת את עצמי מסבירה פעמיים ביום (לפחות) מה זה.... לכתוב שמות של שיטות טיפוליות לא נראה לי אקט פירסומי אבל אם כן, אולי כדאי לפרט בפתיח את שמות כל הגישות הטיפוליות שכותביהן נוכחים בפורום ולהפנות את השואלים לשם. עירית

freearth10

New member
אני הייתי מתחילה

עם תמציות באך או קריסטלים, בשילוב אחד מהטיפולים ההוליסטים. האם את אוהבת מגע ורוצה לקבל טיפול של מגע (שהוא לא תמיד טיפול נעים!) האם טיפול בתנועה מדבר אליך ? האם את מעדיפה טיפול רגשי (צבע, צליל, יצירתיות)? הכנסי כאן למאמרים בפורום על שיטות טיפול שונות, המשיכי בכל מיני אתרים אלטרנטיביים אחרים וחזרי עם שאלות עליהם נשמח לענות לך ולכוון אותך, אבל לכי לאן שהלב שלך מוביל אותך. זה המקום הכי מתאים לך כרגע. ראית שהוא הוביל אותך לכאן. הוא יוביל אותך גם הלאה, אם רק תאפשרי לו זאת.
מאיה

או.קיי. ויש לי עוד שאלה..הטיפול הזה

זה מישהו שעושה לי את זה בזמן המיגרנה (כאב ראש) או לפני/אחרי? לא הבנתי את עניין הטיפולים כ"כ. ואיך זה נעשה? והאם כדאי לי להיכנס לחנות טבע וששם ייתנו לי איזשהוא פיתרון לכאבי הראש הללו? ואיך אני בדיוק מזהה מהי מיגרנה ומזה סתם כאב ראש? ותודה רבה לכם על התשובות

0 אור 0

New member
הטיפול

הרפואה המשלימה לא מטפלת ספציפית בכאב הראש , אלא מנסה להגיע לגורם של כאבי הראש ולמנוע אותם. לא מדובר על טיפול אחד, אלא על פגישה לאבחון ואחר כך סדרת טיפולים על פי הצורך (כמובן גם תלוי בשיטה) מיגרנה ניתן לאבחן באמצעים מתקדמים, והטיפול (הקונבנציונלי ) בה אינו בכדורים הגד כאב אלא בכדורים שמפיעים על התכווצות כלי הדם - הסימנים האופייניים: כאב במחצית הראש, וסימנים לפני ההתקף כגון: בעיות/טשטוש בראיה, בחילה, יובש בפה ועוד. בבית טבע לא יתנו לך "פתרון" לכאב ראש - כי הפתרון צריך להתאים לסיבה לכאב. בלי לדעת מה הסיבה לכאב אני יכולה להמליץ לך לנסות את המקלים הבאים: שתיה מרובה (מיץ תפוזים והרבה מים), מנוחה בחדר חשוך וקריר, תרגילי הרפיה כלליים, שחרו של הראש והצואר. אפשר גם מסג' מקומי על הרקות עם שמן סן-בריז או רייקי בזמן ההתקף - אבל ממש עדיף שתתחילי בטיפול שימנע את ההקתפים כליל.

למעלה