היי יש לי שאלה

ליעדון

New member
היי יש לי שאלה

איך אפשר להתגבר על זה שחבר שלי לשעבר (שנתיים) סיפר לי עכשיו שיש לו בן זוג. איך אפר להתגבר על המחשבות שיש להם אינטימיות משותפת, שהם שוכבים, ושהם מנסים לאהוב. ובנוסף על כך, איך אפשר להתגבר על כך כשעוד יצאתי מהקשר הזה לבד, בלי חברים, בטח שלא הומואים. איך אפשר להכיר אנשים פשוטים. הצ'אט מגעיל אותי ומכאיב לי ומעייף אותי. איפה אפשר להכיר סתם חברים. אם מישהו יודע איך אפשר להתגבר ואיך אפשר כבר להפסיק את הדמעות הלא קשורות האלה תגידו לי. כי כואב לי נורא.

guy1974

New member
מחשבות....

מקום להכיר אנשים..? אמממ...הגעת למקום הנכון... אבל (ותמיד יש אבל
) ... אנחנו עוברים דירה בקרוב אז תקפוץ לחדר הסמוך, שב תקרא, תלמד להכיר את הדמויות ומשם יש מסרים אישים, מסנגר טלפונים וכו'... איך מתגברים על החבר...??? שוב, אין תרופות קסם, אבל אני בטוח שאם תכיר אנשים חדשים ותמצא איך "למלא" את היום זה יקרה בלי שתשיים לב... בהצלחה...

InnerKid

New member
הי..תשובה אין לי..אבל יש כמה מלים..

לא הצלחתי להבין מהסוגריים שבהודעה שלך (שנתיים) אם הזוגיות שהיתה לכם היתה בת שנתיים כשהסתיימה או שהיא הסתיימה לפני שנתיים.. במקרה שהזוגיות היתה בת שנתיים, כמה זמן עבר מאז הסתיימה? ליעדון.. כמה שזה ישמע לך קלישאתי ככה זה גם נכון - הזמן מרפא את הפצעים. אבל, הזמן לבד זה לא מספיק, כי כדי לרפא את הפצעים צריך גם לעזור להם להרפא בתוך הזמן הזה.. אני אשמח להתייחס לדברים שלך ביתר פירוט, אבל לפני כן חשוב לי לדעת לגבי העניין עם השנתיים וכל דבר נוסף שאתה רוצה לשתף בו. מעבר לזה, בינתיים, תן לדמעות לצאת, תן לכאב להיות ואת המקום שהוא דורש. אם יש דמעות אז הן כן קשורות וחלק מהתהליך... אני מאוד מזדהה עם הכאב שלך ועם הבלתי נסבלות הזאת לדעת שלאקס יש זוגיות חדשה. הייתי שם במקום הזה. זה כואב וזה עצוב וזה דוקר. אבל ליעדון חמוד, הפצע הפתוח הזה שלך יכול להרפא והוא ירפא. אין לי בכלל ספק בזה. לגבי העניין עם חברים הומואים והכרויות. אפשר לתהות איך קשורה הפרידה שלכם לכך שאין לך פתאום חברים ו/או חברים הומואים? האם לא היו שם ממקודם? האם נעלמו? האם הכרת את החברים ההומואים דרך בן הזוג? להכיר אפשר בכל מיני מקומות - אפשר דרך הפורומים השונים ברשת (הכרות וירטואלית שלעתים בחלקה הופכת גם ללא וירטואלית). לפי הכרטיס שלך אני רואה שאתה גר באזור ת"א.. יש את קבוצת הb-gay שאמורה להתחיל ולהתכנס בקרוב ושם אתה יכול גם להכיר אנשים, יש את האגודה שמארגנת מפגשים ופעילויות שונות, יש את 2 קבוצות הקריאה בתיאוריה קווירית באונ' ת"א ובמכללת ת"א... בכל המקומות האלו אתה יכול להכיר אנשים שונים ומגוונים .. חמוד.. קבל
חם, ואפילו שזה רק וירטואלי ללא מגע אמיתי, זה עם כל ה
והכוונה.. מאור

למעלה