היי, יש לי שאלה..

morgold

New member
היי, יש לי שאלה..

איך אני יכולה לזהות מקרה בו בחורה בעניין או לא? אני לא יכולה להגיד בוודאות שהיא לא, מה שכן היא סיפרה שיצאה לכמה דייטים עם בחור והפסיקה כי "זה לא זה". פשוט התקרבנו מאוד בחצי שנה האחרונה, עד השבוע האחרון התאמנתי אצלה בספינינג כל שבוע, היינו מדברות לפני ואחרי כל אימון המון ויש הרבה הבנה וחוויות דומות. אני באמת לא יודעת אם היא זרקה רמזים או שאני מתבלבלת - בשיעור אחד היא שמה מעט שירי אהבה, בגירסאות האוס, ולפני כן בדיוק דיברנו עליי, על המשיכה שלי לנשים ושאני רוצה שתהיה לי כבר מישהי, ובזמן השיעור אמרה משהו על שהיא מאחלת לכולם למצוא אהבה. בשיחות שלנו גם תמיד עלה הנושא שהמנוי שלי יסתיים בקרוב (ה"בקרוב" כבר הגיע וזה קורה ברביעי) ותמיד התגובות שלה היו שהיא לא רוצה שאפסיק את המנוי, היא אמרה לי בפנים שהיא לא רוצה שאעזוב. היא העלתה הצעה לנסות להאריך לי את המנוי עד שאעזוב את הארץ כי אני מתכננת נסיעה ארוכה לחו"ל ואח"כ לימודים, ושלחה הודעה למנהלת שם שתמצא פיתרון. אני מנסה להבין אם אני בעייתית ומעוותת את פני החברות הזאת? מה עושים במצב כזה? אם היא תגיד שוב משפט בסגנון "לא רוצה שתעזבי" - זה יהיה במקום לשאול אותה אם יש משהו מעבר שהיא רוצה לספר לי?

morgold

New member
אגב, חשוב לי לציין שהמשיכה שלי אליה

היא יותר אינטלקטואלית מאשר פיזית, והתחושה שלי היא שככה גם היא מרגישה, ואולי אחרי שפתחתי בפניה את הלב וסיפרתי לה שאני לסבית זה גרם לה לתהיות? קורים מקרים כאלה?

תשמעי..

מצד אחד חברה שלי טוענת שהחיים מלאי הפתעות! אז לכי תדעי... מצד שני אני עם הנסיום הכואב שלי למרות הרצון לאהוב, מנסה לשמור על הרגליים בקרקע...

nobody88

New member
לפעמים יש מצב שצריך להמר

שזה או לשתוק ולהשאיר את זה ככה או לבוא להציע לצאת או משהו ואז אולי הקשר קצת יתרופף לו. אני חושבת שתציעי לה להיפגש לקפה... ככה זה לא ממש ברור שאת מתחילה איתה אלא יותר בכיוון של שיחה מעניינת בין חברות. תנסי לקרוא בים השורות (אני יודעת שזה כל כך קשה...) בהצלחה רבה! :)

עאלק קשר אינטלקטואלי....כן, כן...

תקשיבי לעצה מבחורה שאף פעם לא ידעה איך להתחיל עם בחורות ואין לה בזה נסיון בשיט (אבל עצות טובות תמיד שולפת מהאמתחת או מהת*ת). לפנות למישהי ולשאול אותה אם "יש משהו מעבר שאת רוצה לספר לי?" מזכיר לי את אמא שלי שנהגה תמיד לחקור אותי דקה לפני שהיינו נכנסות למורה באסיפת ההורים. היא קיבלה את אותה התשובה הנכונה בכל פעם ששאלה
אך, בסופו של יום ההורים, נותרה פעורת פה ומופתעת עד אימה
. זו לא התנסחות כל כך מוצלחת. נשמע כמו חקירה. תשאלי אותה פשוט אם היא מעוניינת לצאת לשבת איפשהו, מסעדה או פאב. מצד אחד, זה יכול להתפרש כהזמנה לדייט ומצד שני, כפגישה של שתי חברות. תשאירי לה להחליט במה היא בוחרת. אם היא בענין והיא רוצה, היא צריכה להתאמץ גם. מה? לא ככה? אני תמיד אומרת-"כן כן, לא לא" ויגאל הנאצי תמיד אומר-"כן כן , כן כן" (הרבה יותר יעיל). יאללה, שיהיה בהצלחה ובזהירות בספינינג
אחחח...איזה ימים יפים עוברים עלינו...

morgold

New member
היי אלפא,

הרסת אותי חחח "עאלק קשר אינטלקטואלי". זה לא קשר כזה, פשוט המשיכה שלי אליה היא כזאת חחח אמנם לא ממש הזמנתי אותה ליציאה עד עכשיו, אבל כן היו כל מיני זריקות של לבלות יחד ותמיד התשובות היו שהיא בעבודה (היא באמת עובדת המון, וקשה לדעת מתשובה כזאת אם היא רוצה ולא יכולה), וגם המון פעמים אמרתי לה שהיא מוזמנת לקפוץ אליי לפני או אחרי עבודה כשהיא בסביבה של הבית שלי, ולפני כמה ימים כתבתי בפייס שאני יושבת לסרט ועם בירה ופופקורן וישר היא ענתה בצורה שממש בא לה גם, אז הצעתי לה (סוג של חחח) לבוא לראות איתי סרט בבית אם בא לה וישר אמרה שלא וסיפרה שהיא מבקרת את סבא שלה באותו ערב. אני חושבת שאני יודעת שלדבר בפייסבוק ובכלל מאחורי מסך מחשב בלי דיבור ממשי זה סוגר דלתות ולא עוזר, אבל אני חסרת ניסיון ופחדנית גדולה כשמדובר באהבה ובלהתחיל עם מישהי, זה כל כך קשה לעשות את זה. אני רוצה לדעת מה אומרים, איך מציגים את זה...מתי הזמן הנכון לדבר, אם שווה בכלל לדבר. איך קוראים בין השורות?

לא יודעת...

אם כבר הצעת לה כמה וכמה פעמים להפגש ובכל פעם היא התחמקה ואפילו סיפרה לך גם איזה סיפור סבא קטן....אם להודות על האמת, זה לא נשמע הכי טוב... יש שתי אפשרויות: 1. מעוניינת בך כחברה בלבד אך יודעת שאת נמשכת אליה ולכן, נרתעת. 2. מעוניינת להיות יותר מחברה אבל מתוסבכת על כל הראש. שתי האפשרויות לא משהו. במקומך, אם הייתי מחליטה להתעקש, הייתי פשוט שואלת אותה ישירות (יודעת שצריך הרבה מאד אומץ)...כן כן, לא לא....(טרם הפנמתי את משנתו של יגאל הנאצי). בהצלחה לך

morgold

New member
תודה לכן על ההתייחסות, אשמח לשמוע

הצעות מבחורות עם ניסיון, אני אמנם יודעת על עצמי כבר מגיל צעיר, אבל להתחיל עם בחורות ולדעת מי כן לסבית ומי לא - את זה לא הספקתי ללמוד ולהפנים מה עושים. איך אני מזהה על הצד הטוב ביותר מתי בחורה שולחת רמזים או אם אני הוזה? איזה משפטים בכלל צריך להגיד כדי שבחורה תבין שאני מתחילה איתה? הרי יש המון משפטים שבחורה אומרת לבחורה ויהיו להם שתי משמעויות, ואם גבר יגיד אותם לגבר זה ישמע גיי לחלוטין. כבעלות ניסיון - שפכו כמה טיפים לטירונית שכמוני!

אוססונה

New member
איך לזהות אם היא "בענין", או לא?.

בוקר טוב! הקדמה - אני מקווה, כי הפעם לא אכשל בלשוני, ברצינות ושלא ברצינות. במילים אחרות, לקחת קלי קלות, את תגובתי. אענה לך על "שאלת השאלות", אשר אנו נשאלות כאן, הרבה פעמים. הרי, אנו בנות 30 פלוס, כביכול, אמורות לדעת: "אם היא בענין". אם לא עכשיו, אימתי?. עד שנזדקן נמות "ותאוותינו" הלא הממומשת בידינו?....אני מתנתקת מהתשובות האחרות, להוציא תגובתה של "המכשפה". כי, אם תעייני בתשובתה, תמצאי את כל התשובות... אף אם היא טועה, לכל הפחות הרווחת "דאחקות וצחוקים".... להלן מספר עצות. 1. תטילי מטבע לאויר. יצא עץ - היא סטרייטית. יצא פאלי - היא בעניין. (לגבי איזה עניין, הדיעות חלוקות). 2. תאפסי את השעון שלך, לשעה עגולה. כאשר יחלוף רבע שעה תשאלי אותה מה השעה. אם היא עונה לך: "....ורבע". היא סטרייטית. אם היא עונה לך: ".....ו-15 דקות, היא לסבית מוצהרת. כנ"ל, אם היא עונה לך, "....וחצי, או ושלושים דקות, וגו'. (זה בדוק, לפי מחקרים אנונימיים) 3. אם תפסיקי את המנוי ובכל זאת היא תתקשר אלייך, בטוח שהיא מאוהבת בך עד הטחול. (תחשבי על זה....כאן, בעצם מצויה התשובה לשאלתך) 4. כאשר אחת מאתנו אומרת: "זה לא זה", אפילו לכותל המערבי, אז באמת, "זה לא זה". יורדים "מהעניין". 5. בשום מקרה, אינך מעוותת את החברות ביניכן. את פשוט נוהגת כטבע כל האדם. אם היא חברה על באמת, היא לא צריכה לעשות מזה עניין. 6. אמרי לה: תשמעי, דפנה (או שם אחר), את יודעת שאני לסבית, אני רוצה "לדעת אותך, אינטלקטואלית, אללק". את מעוניינת, כן או לא?? 7. בשיא הרצינות. אם עד עכשיו, אינך יודעת, שהיא "בענין" (בכוונה איני מציינת איזה עניין), סימן שאין כל ענין... לסיכום - למה לעזאזל, אנו תמיד נתקעות עם כל מיני אהבות, מוטלות בספק. למה תמיד אנחנו המיוסרות. לזה, אין לי תשובה.

morgold

New member
חחחח קודם כל ההודעה שלך מאוד שעשעה אותי!

בנוגע ל-4 - היא אמרה שזה לא זה על בחור שיצאה איתו. לא לגביי. לגבי 6 - חחח זה כל כך נכון!!! העלית לי חיוך על הפנים והוא לא ירד הרבה זמן. אני מתארת לעצמי שלהגיד לה משפט כמו "כל הזמן חושבת עליך" ולראות מה התגובה שלה - לא בא בחשבון, נכון?

nobody88

New member
בטח שבא בחשבון!

אם היא כבר יודעת שאת לסבית אז פיצוץ לא יהיה שם (לכולנו נראה לי קרה פעם פיצוץ עם סטרייטית..) אם כבר אתן סוג של חברות, ואם היא בן אדם ראוי, היא או תגיד "וואי מחמיא לי תודה" ותזרום לכיוון או שתגיד את "מחמיא לי מאוד אבל... בלה בלה". ואם היא בן אדם לא ראוי- אז חבל על זמנך :/ בהצלחה!!! [מחכה לשמוע ת'המשך..]

morgold

New member
היו לי כבר שני פיצוצים וקשה להגיע לשלישי.

אני אחכה טיפה ואראה לאן זה מתקדם ולפי כך אדע אם שווה לי להיפתח בפניה יותר .

nobody88

New member
לדעתי האישית

אם אני מציעה בצורה עדינה, ואם הבן אדם הוא בן אדם, אין סיבה לפיצוץ. ואם קרה פיצוץ, כנראה אותה אחת לא היתה ראויה מלכתחילה. ואז טוב שמגלים את זה עכשיו ולא מאוחר יותר. מה לא ככה? :)

morgold

New member
צודקת. אני מרגישה שזה אולי קצת מוקדם

לדבר איתה על זה, כשהחששות וההתלבטויות אם אני צודקת או טועה שולטים בי כרגע. בינתיים הזמנתי אותה לאכול איתי בשבוע הבא אחרי האימון והיא הסכימה בלי לחשוב פעמיים:) אז יש התקדמות!

morgold

New member
היי בנות, לא רציתי לפתוח שרשור חדש

אז אני ממשיכה פה=] קודם כל עשיתי צעד ראשון והזמנתי אותה לארוחת ערב אחרי השיעור הבא שלנו, והיא הסכימה ישר וכל כך שמחתי. מה הלאה? לעשות עוד צעד קטן שיתן פוש או להניח לאותו ערב ולזמן לעשות את שלו?

nobody88

New member
מסתבר

שאם את מדברת עם מישהו בחיבה ואז בשלב מסויים ממש מסתכלת לו לתוך העיניים לכמה שניות זה הרבה פעמים מתפרש כהתחלה של להתחיל ... דברו, תראי לאן זה זורם.. תנסי אולי לנתב את השיחה לזוגיות אם היא מחפשת כרגע "מישהו/ מישהי.." (כי למה לסגור אופציות?!) ואז תספרי קצת עלייך ואם יראה לך לנכון פשוט תסתכלי לה לעומק העיניים, זה אמור להיות רמז עדין ויעיל שניתן בקלות לברוח ממנו. [אני מקווה שאני מציאותית ברבע עצות שלי..] בהצלחה!

למעלה