היי יש לי שאלה

shir249

Member
היי יש לי שאלה

ראיתי שהוט שמו לפני כמה שבועות את העונה הראשונה של ישנן בנות ב-VOD בחינם ומאז שהתחלתי לצפות ה-ת-מ-כ-ר-ת-י!!! אני לא יכולה יותר לחכות לעונה השנייה!!! יש למישהו כאן איזשהוא מושג מתי הם מתכוונים להעלות את שאר העונות אם בכלל??? אני מוכנה אפילו לשלם על זה אבל רק שיעלו את העונות ברררררררררררררררררררררררר!!! תודההההה :) אגב, אני חולה על שיין!!! 3> 3> 3>

skipposh15

New member
יותר מזה

שחכתי לציין שהם טוענים שאין עוד עונות

chyio

New member
מה זה!?#%R@$?%!@#?^$%&?#$@#$%&^

מה זה לא שמים עוד עונות!@#?%$@# מה הם מפגרים!?@#?% יואווווווווווווווווווווו שונאת את הוטטטטטטטט שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שנים חיכיתי שהם יביאו את הסדרה הזאת, שניםםםםםם זונותתתתתתתת ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אין עוד עונות XDDDDDDDDDDDDD טמבלים

just me155

New member
וואי את לא רצינית

עכשיו אני אמורה לראות את שאר הסדרה באתר היפני המוזר הזה? שיט

skipposh15

New member
חחחחחחחחח כע אה

זה כבר יום שלם טוען לי שתי דקות אני בעצבים פה חושילינג.. אבל מצאתי תעונה השלישית להורדה אז זה יסתדר לי אבל בנתיים אני תקועה בפרק השלישי של העונה השניה ואין לי איך לראות :|

t i t i13

New member
חחחחח איזה מעפנים

אבל לכל אלה שלחוצות...מה הבעיה פשוט להוריד באימיול???

just me155

New member
שונאת את החמור הזה

והיפנים האלו מעצבנים
וואי עצובים ההוט האלו

t i t i13

New member
ואי.......

אם הייתי צריכה לחכות שיעלו את כל העונות בהוט הייתי מתחרפנת XDD אפילו אם הם יעלו בסוף חח

skipposh15

New member
האמיול..

בקושי מוריד לי את עונה 3.. עונה 2 הוא אפילו לא מנסה חחח

Shiri from the block

Active member
זה לא שזה בעיה, פשוט סתם לא נוח../images/Emo113.gif עדיף לראות את הסדרה באיכות נורמלית עם תירגום.

שירי 55

New member
מה!!!???

אבל מישי פה אמרה פעם שהם יעלו את זה או משו לא? איזה זונות ההוט האלה למרות שאני ראיתי כבר את כל העונות

shir249

Member
OMG מה הם סתומים?????

אין עוד עונות עלק!!!!! איזה %^$%^*#&#!^@$%&@&!!! :(((( מה אני אמורה לעשות עכשיו????? אם אני אנסה להוריד מהאימיול, זה לפחות ירד עם תרגום או משו?? מבאס לראות בלי תרגוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :,,,((((( אני לא מאמינההההה אני מקווה שהם עוד יעלו את זה מתישהו אולי יש תקווה :,,,(((((((

no one10

New member
לאא...

גם אני מאלה שהתמכרו לעונה הראשונה דרך הויאודי של הוט ומחכות, בלי אוויר לקבל סיבוב נוסף בחייהן של הבנות הכל כך יפות ומיוחדות. אני קוראת פה בשבועות האחרונים וכולי הייתי תקווה שהוט יעלו בקרוב את העונה השניה. בכל אופן, אם יש לכן דרך (ולפי מה שהבנתי, יש) להוריד\ לראות איך שהוא את העונות הבאות, אני הרבה יותר מאשמח ואודה לכן מאוד. אגב, התאהבתי קשות.. בשיין.. היא הבנאדם הכי יפה בעולם!!! פאקק!.. טנקס..

למעלה