היי! יש לי שאלה...

michalberen

New member
היי! יש לי שאלה...

פעם הייתי מכורה לגמרי לבנות גילמור, אבל אח"כ איבדתי אותן יחד עם כל השינויים בשעות השידור, ערוץ 10, הולמרק וכו', אבל אני שמחה לבשר שהספקתי להתמכר מחדש לפרקים העדכניים. בקיצור, מה שקרה זה שדי פספסתי את עונות 4-6, אבל במקום לקבל פירוט מלא הכי חשוב לי לדעת- מה עלה בגורלו של ג'ס???? ידוע לכם אם הוא ישוב להופיע...? תודה :) מיכל.

hadas2401

New member
מיכל היקרה

צר לי להיות זו שמבשרת לך את הבשורה המרה, אך לצערי ולצער כולנו, ג'ס לא יחזור להופיע. עמך הסליחה.

לא ! אני עוד מחכה !!!!

שיום אחד (לאחר שהיא תיפרד מלוגן ...כי כמה שהוא חמוד...הם לא באמת מתאימים ...) היא תיהיה עצובה ...(כי כל אחת תיהיה עצובה עם היא תיזרוק את החבר שלה ...) ואז לפתע פתאום היא תיראה את ג'ס (שיבוא לבריתה או משהו של דולה )...והם יסתכלו אחד על השני ואז לפתע פתאום הם יתחבקו וג'ס יגיד לה שהוא עדיין אוהב אותה ורורי תגיד שהיא מיצתערת שהיא טיפשה (ועיוורת!!!).... וכך זה יגמר ....
אמין ? -לא - אבל למי אכפת זה סוף מ ו ש ל ם !!! ולי עדיין יש תיקווה ...חחח

מיטלוש8

New member
בהחלט סוף מושלם! ../images/Emo140.gif

אבל כמה שהוא מושלם, ככה הוא גם לא אמין...

מיטלוש8

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo7.gif

הוא אכן לא יחזור, אבל איפושהו הוא קפץ לכמה ביקורים, אחד נדמה לי בעונה 4, אמר לרורי שהוא אוהב אותה ונעלם, ועוד אחד בעונה 6, פגש את לוגן, ביקר את רורי על העובדה שהיא יוצאת עם מישו כזה, שממש לא מתאים לה, הראה לה את הספר שהוא הוציא (כן.. ג'ס הוציא ספר...), אח"כ היא באה לבקר אותו בתערוכה, הוא נישק אותה, ואז היא אמרה לו שהיא מאוהבת בלוגן, והלכה. וזהו, תם עידן ג'ס...

michalberen

New member
יווווווווו...

תודה רבה רבה לך! איזה באסה.. אין על ג'ס, ורורי כ"כ עיוורת שהיא לא רואה את זה..... תנקס!

מיטלוש8

New member
בקשה ../images/Emo13.gif

איפושהו, אני לא יכולה להאשים אותה, כי הוא ברח, ואז אמר לה "אני אוהב אותך" ושוב ברח, ואז כשהוא שוב בא, היא כבר היתה עם לוגן (באסה...
) חבל לי שבסוף היא לא תסיים איתו את הסדרה, אהבתי אותם ביחד

Sweet berries

New member
אני שונאת דברים כאלה.

כלומר, בנות גילמור בדר"כ יודעים איך לסיים דברים P: ואני שונאת סוף שפשוט מציג העלמות וזהו, שום דבר הגיוני אחר. לוגן מעצבן :(

ornak

New member
אויש לא אהבתי אותו

סתם עשה לרורי את המוות וכל שניה נעלם או דפק לה קטע

למעלה