היי יש לי שאלה...

eilati27

New member
היי יש לי שאלה...

יש לי בת דודה שמתה על סינרגיה ובקרוב יש לה יום הולדת (בערך בעוד חודש) האם יש הופעה שידוע עליה בקרוב שאפשר יהיה לפתיע אותה עם כרטיסים??? בבקשה תענו... תודה

eilati27

New member
תודה נוי...

תודה ממי הבעיה היא שאת זה כבר ראיתי.. ואין שם שום דבר חדש מאז ה - 7.7.07 אין לאף אחד מושג אם יש משהו בקרוב...???

זוהרוש15

New member
אממ לא שידוע לי...

איפה היא גרה..? כי אם היא במרכז אז כבר הייתה את ההופעה האחרונה שלהם ב- 8.6 בזאפה

eilati27

New member
היא במרכז...

איזה באסה... אוףףף... רציתי להפתיע אותה... חבל... אני אשמח אם מישהו יידע משהו,יוכל לשלוח לי מסר... בבקשה!!! תודה לכם... אילת!

זוהרוש15

New member
לא נורא בטוח יהיו עוד הופעות

אבל לא מלאות.. אבל בקטנה..את תוכלי לקנות לה את הדיסק השלישי שלהם בתור מתנה ליומלדת...אומנם קצת מאוחר אבל יותר טוב מכלום...

שלומיתת

New member
אני אגיד לך מה יש בכללי

יש אילת
יש ווליום בטבריה יש כפר המוזיקה קוקה קולה בניצנים ויש משו באשדוד ובסוף אוגוסט אמור להיות עיר הנוער

eilati27

New member
שלומיתתת

אשדוד זה מצויין... מתי אשדוד??? ובקשר לדיסק..יש לה כבר..

שלומיתת

New member
זה מה שכתבו לפני כמה ימים בפורום:

"...סינרגיה מופיעים אצלנו ב 8.8 ביחד עם עברי לידר,נינט,מוש בן ארי ועוד איזה להקה מרוסיה. הכניסה חופשית. ההופעה היא במסגרת אירועי קיץ "חלון לים התיכון" באשדוד"

eilati27

New member
תודה..

נראה אם אני אצליח איכשהו לסחוב אותה לאשדוד... אני פשוט רוצה שזו תהיה הפתעה.. תודה רבה.. אתם פורום מקסים... ולמי שאוהב,אתם מוזמנים להגיע לפורום של ג'קו... תהיו אורחי כבוד שלי...

זוהרוש15

New member
בקשר לדיסק...

מה שידוע לי זה שהם עובדים עליו..נראה לי לפחות אני לא רוצה להטעות...

זוהרוש15

New member
***תיקון

התכוונתי שהם מוצאים דיסק שלישי... פשוט לא קראתי טוב את מה שכתבת...

eilati27

New member
אה... אז אני טעיתי

כי יש לה את האחרון שלהם... לא ידעתי שיש להם עוד אחד בדרך.. כל הכבוד להם!!! שיהיה להם ולכם המון בהצלחה... הייתם אחלה.. ואני מאוד אשמח לשוב ולבקר אתכם ולקבל עידכונים!

למעלה