היי, יש לי שאלה..

SMILE 4 NOTHING

New member
היי, יש לי שאלה..../images/Emo163.gif

אני ממש לא מבינה כלום באינטרנט, ואני צריכה (אם יש כזה דבר, ואם לא אז שימציאו) אתר שיש בו תווים (של מוזיקה קלאסית ואם יש ג'אז ופרוג זה בכלל שווה...) לחליל- צד. תודה מראש...

Reshefm

New member
ג'וינט דה קלאב!

כן, כותרת לא מצחיקה, אבל הייתי חייב... ולעניין עצמו. שנים(!) שאני מחפש תווים לחליל ברשת בין אם למוסיקה קלאסית ובין אם למוזיקה יותר מודרנית. מצאתי מספר אתרים בודדים שנותנים תווים למוזיקה אירית (לא זוכר כרגע את האתרים) ברמה של מנגינות פשוטות. יש הרבה אתרים שמאפשרים לעיין בקטלוג לקניית תווים למוזיקה קלאסית, וכאלה את יכולה למצוא ברשת בלי בעיה או אפילו להיכנס לחנות מרום/כלי זמר הקרובה לביתך ולבחור מה שמתחשק לך. הבעיה היא כמובן למצוא תווים מודרניים ואני לצערי עדיין לא מצאתי כאלה, ואם יש אני אשמח לדעת. אולי יש באמת תווים שאפשר לקנות מחו"ל, אבל לא נתקלתי בזה. הפתרון שלי הוא פשוט לשבת עם היצירה ולהוציא את התווים לבד. די מעצבן, אבל זה הפתרון הכי יעיל שמצאתי עד היום. מה גם, שאם מדברים על ג'טרו טול אני באמת שואל את עצמי איך מעבירים קטעי חליל כאלה לתווים... אבל זאת בעיה אחרת כבר...

LikeHe11

New member
אם מדובר על ג'תרו טול

אז יש להם ספר flute solos עם תוים לחלק מהשירים שלהם ובנושא התוים באינטרנט, מצאתי תוים למוסיקה קלאסית באינטרנט באתר הזה.

SMILE 4 NOTHING

New member
גם אני

מנסה למצוא לבד את התווים, אבל באמת שאין לי הרבה זמן, וזה דורש קצת לשבת על היצירה. אבל בקשר לג'טרו טול, אני רוצה שנייה להתלהב מעצמי- מצאתי לבד את ה-bouree של באך שהם עושים... לא שזה בעיה, זה דווקא קל, אבל זה מזה מספק!! ונראה לי שאת איאן אי אפשר להעביר לתווים, צריך להיות איאן בשביל זה,לא?

למעלה