היי,יש לי שאלה(כמה)

היי,יש לי שאלה(כמה)

תוכים הם יקרים? חשבתי על לקנות תוכי,זה נראית לי חיה חמודה כזאת. ראיתי בתוכנית של שמוליק טיאר (למי שמכיר) תוכים מדברים והם חמודים. הם יקרים? הטיפול בהם יקר? ואיזה סוג תוכי הוא יותר זול\יקר?

היי יעל !!

התוכים שראית אצל שמוליק טיאר הם אחד הסוגים היותר יקרים והיותר קשים לגידול... אבל יש גם תוכים שהרבה יותר קלים לגידול ויותר קטנים .. כמו למשל תוכונים או קוקטלים.... תגידי לנו מה התקציב שלך ואנחנו ננשא ליעץ לך !! אוהד

היי

מה זה קשים לגידול? וכמה הם עולים? התקציב שלי למען האמת מוגבל,אבל אני יכולה לבקש כמתנת יומולדת
מאבא אז לא כ"כ אכפת לי.
סתם.. ומה זה תוכונים\קוקטילים? מה מחירם?

GuItAr2

New member
תוכונים וקוקטיילים

הם תוכים פשוטים וחמודים לגידול..(מנסיון...4 תוכים היו לי- ז"ל) ולא הייתי מציעה לך ללכת על תוכי אהבה.... כי השם שלו לא משקיף את עצמו כל כך... בכל מקרה- שיהיה בהצלחה ואני כבר הולכת להעלות לך תמונות של שני הזדנים...

GuItAr2

New member
האמת...

אני מציעה לך להתחיל עם תוכון...(או תוכונים.....) כי הם קלים לטיפול והם ממש יפים! אבל אם את בוחרת בקוקטיל אז בהצלחה!

GuItAr2

New member
אוקיייייי

1. קוקטייל עולה בערך מאתיים 2. תוכון עולה בערך 60 3. ציפור אהבה (בתמונה) עולה בערך 90 (לא ממליצה למרות שהציפור מאוד יפה!) אל תסמכי על המחירים שאני אומרת לך כי אני לא בטוחה שהם בדיוק אלה...הם לא סופיים...

אבל למה אתה לא ממליץ על תוכי אהבה?

מה רע בו? חוץ מזה שהוא יפיפיה. ואיך הטיפול בתוכים? מצריך הרבה עבודה? אוכל יקר? משחקים? מה מומלץ,לבד או זוג?

GuItAr2

New member
אוקייי2

קודם כל אני בת.... שנית! היה לי תוכי אהבה והוא היה תוקפני....אבל ממש תוקפני! יש לך לקנות- אוכל כלוב משחקים (ללא הגבלה..!!!) סידן (קובייה לבנה...) אם את רוצה שהתרבו לך התוכים אז תקני זוג ואם את רוצה תוכי כחבר...לכי על אחד...כי אם תקני זוג אז הוא לא יקשר אליך...

GuItAr2

New member
ובקשר לעבודה......

הכל תלוי בכך מאז שקנית אותו..... האמת תוכי זו לא ממש הרבה עבודה...אבל אם את רוצה אותו כחבר את חייבת לשחק איתו ולשחרר אותו (בבית עם גזירת כנפיים בלבד בהתחלה) ואת צריכה לשמור על ניקיון מתמיד! אחרת הוא ימות..

קודם כל אני מצטערת,וכמה כל המשחקים

עולים? כמה בערך עולה לכם הטיפול בתוכי בחודש? יש צורך בוטרינר? אבל אם אני קונה תוכי אחד הוא לא יהיה בודד ולא יהיה לו עצוב מידי ואז אני יודעת שגם בגלל זה מתים מעצב לא? (טוב,בכל אופן ככה זה אצל אוגרים
) מצטערת על כל השאלות.

וגם...

הם רגילים כבר מרוב שהם מכירים אותי לאוכל אכילת יד ומשחקים איתי... תלוי איך וכמה את נותנת להם את רוב הזמן שלך... ואני משוגעת עליהם!!!!

אוקיי

תראי, הטיפול בתוכים לא קל, אם את לוקחת "האכלת יד" שזה אומר שהוא מוחתם והוא אוהב בני אדם, הוא צריך להיות לבד(ואני לא יכנס לפרטים) בלי עוד תוכי אבל את צריכה להיות איתו לפחות שעה ביום. תוכי אהבה מאוד רעשנים ולא חברותיים כל כך, אני ממליץ לך ללכת על קוקטייל, הקוקטייל שלי כבר יודע לשרוק מנגינות קצרות והוא עוד קטן, הוא מאוד מאוד אוהב אותי ולא רעשן. ישר שאני מגיע הבייתה(ולא אף אחד אחר) ואני צועק אודי(זה השם שלו) הוא שורק לי שאני יבוא להוציא אותו מהכלוב ואז מהבוקר עד הערב הוא עליי חוץ מהפסקות אוכל קצרות. קוקטיילים מאוד חמודים - ממליץ! עולה כ200. לירן

למעלה