היי.....יש לי שאלה וסקר...

backstreet girl

New member
היי.....יש לי שאלה וסקר...

אתמול היה עשרת הגדולים של רד הוט ורציתי לעדת איזה שיר היה מקום 10... ראיתי רק ממקום 9... וסתם סקר...למי שיש לו את האלבומים של ג'ון.. למי אתם חושבים שיש קול יותר יפה? לאנתוני או לג'ון...

lollapalooza

New member
הממ

את עשרת הגדולים לא ראיתי. בעניין הסקר הקטן שלך... קשה להחליט למי יש קול יותר יפה, זה ממש לא אותו סגנון מוזיקה. האמת שלפני כמה שנים לא הייתי בכלל מתלבטת כי היה ברור לי שאנתוני שר יותר טוב, אבל השירה (ובכלל ההגיה) של ג'ון השתפרה פלאים. יש לי נטייה לכיוון של ג'ון אבל אני לא ממש החלטית בעניין הזה.

backstreet girl

New member
אני שמעתי את האלבום של ג'ון

באתר וואלה מיוזיק ואני באמת ציפיתי שהוא יהיה אלבום בסגנון של רד הוט אבל שמעתי שיש לו סיגנון אחר לגמרי וצריך להתרגל לקול שלו.... אני עדיין חושבת שלאנתוני יש קול יותר יפה...

חחח

ההגיה... אי אפשר להליט מי שר יותר יפה..אשפר להגיד את מי אני יותר אוהבת...

lollapalooza

New member
מעניין מי זה באמת...

וכן, ההגיה. שמעת אותו מדבר
פעם לא הצלחתי להבין אותו כמעט ועכשיו הוא ממש ברור. הוריי לשיניים החדשות

לא רק זה...

חח ועדיין מתנכל לי המדיה פיילר... וגם ניסיתי לראות את התמונות ששמו לייב שלו ביאהו ולא הצלחתי להכנס ונרשמתי ושלחו ליאת ההסמא וכל פעם שאני מגיעה לשם זה מתחיל מחדש...

zazza

New member
יצא לי לראות את זה

מי היה מקום 9? אולי ככה אני אזכר מי היה 10...

lollapalooza

New member
טוב זה היה ברור

הרי תמיד למקום הראשון מגיע הלהיט הכי גדול, ולא בהכרח השיר הטוב ביותר. MTV זו תחנה מטומטמת.

zazza

New member
בכלל הדירוג היה קצת תמוהה בעיני

אבל ניחא, זה באמת שטויות... לפחות היה חצי שעה של מוזיקה טובה, לשם שינוי.

lollapalooza

New member
הדירוגים שלהם דפוקים

הנה עכשיו היה 10 הגדולים באנימציה, והספקתי לראות רק את מקום 2 ו- 1. במקום השני היה קליפורניקיישן ובמקום הראשון go with the flow של QOTSA. נו באמת. אני לא אומרת שקליפורניקיישן יותר טוב כי הוא של הפפרז, כי אני בכלל לא מדברת פה על המוזיקה, אלא על הקליפ, קליפורניקיישן הוא קליפ טוב יותר, אין מה לעשות. ואני לא רוצה לדעת איזה קליפים טובים אחרים הגיעו למקומות הנמוכים. לא נראה לי שמי שמדרג שם את הקליפים ממש חושב על סדר כלשהו.

DAN1EL

New member
....

כשרק יצא השיר "פורצ'ון פיידד" עשו גם כזה "10 הגדולים", ו"פורצ'ון פידד" זכה!! אז..ממ..המצב השתפר.

backstreet girl

New member
כן אני זוכרת....

וזה היה די דפוק...
אני אוהבת את השיר הזה אבל יש להם קליפים הרבה יותר יפים..

lollapalooza

New member
ראיתי את זה

הם בד"כ עושים את זה כשקליפ חדש יוצא, כדי שתישאר עד הסוף לראות את הקליפ החדש. שוב- תחנה מטומטמת.

לפחות הם לא שמו את השיר הכי חדש

יש להם נטיה לעשות את הדבר המטומטם הזה
אם כבר רואים את ה-top 10 אז עדיף לראות את זה בVH1...

למעלה