היי יש לי שאלהה

ל י ג י

New member
היי יש לי שאלהה

ידיד שלי הביא גורה חדשה.. בקיצור היא משתינה בלילה מתוך שינה זה נורמלי?זה יכול ליהות מתוך חלום או שכדאי לגשת לבדוק אותה??

אשמח לעוד פרטים

השתנה בגורה תוך כדי שינה לא נשמעת נורמלית. יש כמה בעיות אפשריות שגורמות לזה. יש מקרים שיכולים לעבור לאחר הייחום הראשון (וזה המקרה היחיד בו אני ממליץ לא לעקר כלבה בגיל צעיר), ויש כאלו שדורשים התערבות רפואית או כירורגית. כדאי לדעת יותר פרטים - בת כמה הגורה, מאיזה גזע ותיאור ברור יותר של התופעה: האם זה קורה לה רק כשהיא ישנה, או שהיא מטפטפת שתן לעיתים גם מעבר לזה ? האם היא שותה כמויות נורמליות ? וכד'.

alcimai

New member
הגורה שלי משתינה

שלום לכולם. זאת הגורה שלי שמדובר בה. אז כך: הגזע:פיטבול הגיל:7.5 שבועות שותה: נורמלי אוכלת: 4 פעמים ביום. עד להיום, בעקבות המלצת וטרינר הוכנסה לצום מאתמול אחר הצהריים (עקב שלשול עם דימום כליל) היום צריכה להתחיל שוב לאכול, אך לא אוכלת... מצב רוח: טוב, משחקת,מקפצת,מכרסמת מה שאפשר.. הבעייה: הגורה לא מחזיקה שתן(לא מדוייק). יש בריחה של שתן(טיפטוףת לפעמים נזילה) כל היום,אך עם זאת הכלבה עושה את צרכייה באופן נורמלי לחלוטין. תודה מראש!!!

באופן כללי

גורים שנכנסים הביתה כדאי לקחת לבדיקה ראשונית. אם הכל בסדר, אז תוך כשבוע. אם יש בעיות - לגשת מיד. כמו שאמר אסף - חסרים פרטים רבים, וכדי למנוע טלפון שבור דור 3 (זה רשת חדשה... - מהידיד שלך, אליך, אינטרנט - וטרינר...) כדאי לגשת לבדיקה.

למעלה