אם יש למישהו עצות מיוחדות.... אני די מתרגש ואני כבר נוהג מצויין אבל ברגע שהטסטר נכנס אני מתרגש ברמות ונכנס ללחץ ומכאן יש טעויות מפגרות אם יש למישהו דרך להרגע אני אשמח
*תהיה רגוע *מתי שאתה עולה לרכב תכבה תפלא *תכון תכיסא *אל תנסו להכויח דברים,פשוט מאוד תנהגו כמו חננות. *תנו זכות קדימה גם אם הרכב נמצא במרחק שאתם יוכלים לעבור *אל תעשו חוכמות על הטסטר. *בהצלחה*
אני קודם כל ממליצה לך להכנס ולקרוא את המאמרים שבפורום. *אם נוח לך לנהוג עם מוזיקה-אז תכוון לך את הרדיו לפני כן.. אותי זה מרגיע בכל אופן *אתה חייב להירגע! תשתה מים\תאכל משהו טעים\לא יודעת מה..
*תחשוב שזה מעין החלפה נוספת\שיעור נהיגה... *וכמו שאמר לך כבר מישהו-אל תנסה לעשות חוכמות על הטסטר.תנהג טוב ובזהירות. הרבה הרבה בהצלחה!!
שיעור... תהייה מרוכז, תהייה מוכן לזה שמכל מקום יכול לבוא סכנה- וצריך לנהוג עם עיניים פקוחות ולצפות את הכביש כל הזמן. אל תהייה שאנן לרגע, גם אם אתם על בינעירוני וכל מה שאתה צריך לעשות זה לא לעבור את ה80...
הוא אמר שהוא נלחץ מאוד. אז-אולי אם הוא יחשוב על זה כשיעור רגיל(שהמורה לידו\מורה אחר)-הוא פחות ילחץ. בכל אופן-בטח הוא עוד מעט יספר חוויות. מקווה שהיה לו טוב.