היי, יש לי בעיה

דיגדיב

New member
היי, יש לי בעיה

אני חרדית בת 18 ואני מאוד אוהבת לאונן... בקיצור, עושה את זה הרבה. ‏ פעם אחת בבוקר אחרי שהתעוררתי גיליתי דם(בעוד שבלילה אחרי שגמרתי לא היה דם) ‏ בקיצור מה שרציתי לדעת האם אני עדיין בתולה, ואיך אני שומרת על זה?

the evil 1

New member
איך את מאוננת ?

אם את לא מחדירה שום דבר פנימה את עדיין בתולה, קרום הבטולין די עמוק. ייתכן וסרטת את השפה החיצונית עם הציפורן, היסתכלת עם מראה ליראות מאיפו הדם?

זה נגרם

כתוצאה משפשוף חזק מידי העור עדין ונקרע אל דאגה אם לא החדרת כולם לתוכך את עדין בתולה שנכנס שם משהו ונקרע מרגישים ולא רק יורד דם מקווה שעולתי לך שוקו

דיגדיב

New member
אני משתדלת לא להכניס עמוק

אבל לא תמיד יש שליטה... ‏ בכל אופן אני מקווה שזה היה מחזור... ‏ אההה ואת אומרת שזה כואב?

שאני קיימתי יחסי מין

בפעם הראשונה ונקרע הקרום בתולין לי זה כאב כאב אבל זה אידבואלי

שגיתא

New member
הי דיגדיב ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

אמנם יש כאב מסויים בחדירה הראשונית
הרי מדובר בקריעת של רקמת גוף מלאה בכלי דם אבל
, אם את נמצאת עם גבר שאת נמשכת אליו, בנוסף למוכנות נפשית לקיום יחסי אהבה איתו, בד"כ הכאב פוחת אבל חשוב שתהיי קשובה לגופך ותדאגי למשחק מוקדם נרחב (שתמיד רצוי לטעמי בכל זמן מיני
), ותזכרי כוויה בעת הבישול או חתך מנייר הרבה יותר כואב כי אלה כאבים בהפתעה, כל עוד לא תכניסי את עצמך לסרטים מיותרים וללחץ רוב הסיכויים שזה יעבור בסדר גמור
אני למשל בפעם הראשונה שלי דממתי די הרבה אבל לא ממש כאב לי, אבל לא המשכתי את עניין החדירה כדי לתת למקום להתאחות כמו שצריך, וכפרה על הפרטנר שלי לא עשה סיפור משינויים כאלה, וקיבל בהנאה כל מגע ממני עד היום כשהוא רואה אותי הוא מנסה את מזלו
למרות שמבחנתי לא יקרה
אל תדאגי המשכנו לענג אחת את השני בצורה מדהימה (מי אמר שחייבים רק חדירה בקיום יחסים בעיקר כאלה שהם לא חד פעמיים), עכשיו גם בפעם השנייה קצת דממתי אבל ממש לא כאב לי, אבל באותה פעם נתתי לדימום להפסק אבל המשכתי כמו גדולה בהצלחה
, שגיתא

למעלה