היי...יש לי בעיה עם...

היי...יש לי בעיה עם...

הקיקפליפ...אני מנסה אותו כבר איזה שבועיים שלוש... האולי שלי די גבוה...חצי מטר פחות או יותר...אני נוסע חודש וחצי חודשיים ככה...הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח לנחות על הסקייט או שהוא תמיד רחוק ממני או שאני לא תופס אותו בזמן..אולי אני קופץ יותר מדי גבוה? אולי זה לא מספיק עם בטחון...וגם עם פרונטסייד 180 אני לפעמים מאבד את הסקייט בדרך... אני יודה לכם אם תעזרו לי... חורף

ShLuMp

New member
אל תדאג

קיק פליפ לוקח חודשיים שלשה ללמוד בדרך כלל... אז פשוט תתאמן וקח איזה שבוע שבו אתה רק מתאמן על קיק פליפ ואז תשתפר אני מציע לך לעבוד עליו במקום קודם כל וכשאתה עושה אותו תזכור לכופף ברכיים וליהיות מעל הסקייט

xflil

New member
לפי פיזיקה פשוטה שאני מבין

צריך שהבורד יסתובב נורא מהר כדי שהוא לא יעוף..... זאת אומרת ישאר מתחתך......ממש ממש מהר.......תנסה לתת מכה חזקה (אבל מי אני? אני עוד עובד על אולי בנסיעה)

All Choice

New member
עצה.

יש לי שיטה שאף אחד (לדעתי...) לא מכיר ללמידה לנחות על פליפ. תוריד את הצירים מהקרש, תשים את הקרש על השטיח בבית ותעבוד על אותה תנועה של הפליפ רק בלי הצירים. אחרי כמה זמן אתה אמור לנחות ממש חופשי על זה. אחרי זה תשים בחזרה את הצירים ותמשיך להתאמן. זה יבוא אחרי כמה זמן. אז תתחיל לעבוד על זה בנסיעה. לדעתי טוב, כי אתה יכול להתאמן כמה שאתה רוצה בבית.

למעלה