היי, יש כאן במקרה מישהו מקנדה?

DanaValo

New member
היי, יש כאן במקרה מישהו מקנדה?

ההורים שלי התחילו כבר התליך וזה, ומעניין אותי לדעת (מעבר לפרטים טכניים מויקיפדיה ומספרים
) איך בקנדה? אני יודעת שזה נורא כללי, אני מדברת על וויקטוריה והאיזור, אם יש מישהו משם?^^ ובכלל, אם תוכלו להפנות אותי לשרשורים קודמים (כי למה לכם לכתוב מאתיים פעם אותו הדבר? ^^) זה יהיה ממש נחמד, תודה
דנה

I3lackM

New member
בכנות?

אני חושב שציון 'וויקיפדיה' היה צעד נבון מבחינך, הוא יוביל לכמה אנשים שלא גרים עצמם בקנדה להגיב להודעה שלך. :]

AngeIDust

New member
ברוכה הבאה נוער בחו"ל לעתיד!

אני לא מקנדה אבל אני יכולה רק לאחל לך ברוכה הבאה לפורום. אני חושבת שיש פה כמה שיוכלו לעזור לך! למתי מתוכנן המעבר?

DanaValo

New member
חח תודה:)

האמ, ההודעה בטח הייתה מוקדמת, אבל נו- בטח תבינו, התרגשות^^. תחילת שנה הבאה+- (בע"ה..
).

eietmo

New member
היי

אני בקנדה הייתי בויקטוריה אבל אני עברתי לאוניברסיטה בוונקובר לא מזמן. בת כמה?

eietmo

New member
אממ

נראה לי שלא הבנת אותי נכון, עברתי לוונקובר <לבד, בלי המשפחה> כדי ללמוד. אבל תודה

DanaValo

New member
פרטים../images/Emo13.gif:

אני בת 14.5, אנחנו צפוים לעבור תוך שנה, לוויקטוריה כנראה (ההורים חושבים על המקום הזה כבר הרבה זמן..) יש לי שאלה, למי שגר בקנדה כמובן- איזה איזור הכי טוב למגורים לדעתכם?

eietmo

New member
וויקטוריה!! בחירה טובה!

זול פה (יחסית) מאוד נחמד פה ויפה פה.

DanaValo

New member
../images/Emo9.gif כיף לשמוע שזה מקום טוב, מזה אני מבינה שאת

גרה שם? :)

ויקטוריה וונקובר שתיהם BC

לא יצאתי לי לבקר בויקטוריה אומנם אבל אני מניח שגם זה מקום נחמד כמו ווקנבור ( אם את לא מאמינה תשאלי את רון :0) אמממ יש שאלות תשאלי ננסה לענות

Looovely Girl

New member
היי:)

אני מקנדה.. הייתי כמה פעמים בויקטוריה והיא עיר נחמדה... אני אישית מאיזור וונקובר...

למעלה