היי.. ישן\חדש...

• פותח הנושא mk77
  • פורסם בתאריך

mk77

New member
היי.. ישן\חדש...

מה קורה? חזרתי אחרי היעדרות ממושכת.. למי שמכיר אותי ולמי שלא אני שולח ברכת שלום.. זקוק לעזרה\תמיכה\הכוונה\ייעוץ או מה שתקראו לזה- מצורפות שתי סקיצות, (יש לי עוד הרבה, אם תרצו, אבל זו לא הפואנטה), אני רוצה לצבוע אותם במחשב. אז - איזו תוכנה הכי מתאימה? האם אתם מכירים איזה מדריך טוב לעניין או להביא דוגמא? ואני צריך טיפים לסריקה טובה כי יצא לי מעפן.. ואיך מחזקים את הקווים שנסרקו בפוטושופ, ובכלל באיזה עיפרון לצייר כך שייקלט טוב יותר בסקאנר? אשמח לתגובות ועזרה.

יצא נחמד בסריקה

יש לזה איכויות כמו של צבע גיר. היה לי מורה פעם שביקש שנצלם את העבודות שלנו בזירוקס, ברמות שונות של קונטרסט ונמשיך איתם משם. אניווי, ב- layers בפוטושופ, יש אפשרות לבחור את סוג האפקט על השכבה. תבחר multiply ותעבוד על הצביעה בשכבה מתחת. ואז תשלח לנו לראות...

mk77

New member
אם הבנתי נכון..

אני צריך ליצור שכבה חדשה, ולבחור אותה באפשרות multyply ולהתחיל לצבוע? מה לגבי illustrator או indesign? או אפילו פלאש? זה עובד על אותו עיקרון? ומי שיכול לענות על שאר השאלות ששאלתי זה יהיה מצוווויין.. תודה רבה!

romi1304

New member
תשובה

illustrator וflash לא עובדות באותה צורה ( אלא תוכנות וקטוריות). indesign עד כמה שאני יודע זאת תוכנה לעימוד...? יכול להיות שאני טועה. יש תוכנה בשם painter שלא עבדתי עליה אבל היא אמורה להיות בדיוק לדברים כאלה. הפתרון שנתנו מקודם בפוטו"ש הוא פתרון טוב, אבל חלקי. ישנם סוגים שונים של צביעה בפוטו"ש, מולטיפליי הוא הבסיסי והקל מכולם, אבל הוא בטח לא שלם ולא מושלם.

mk77

New member
אני אעלה עוד..

אבל אני רוצה לנסות לצבוע את הראשונות קודם..

למעלה