היי יקירות.. שאלה...

jingelly jane1

New member
היי יקירות.. שאלה...

מישהי כתבה פה פעם שהיו שני שמות בעברית ל- truly madly deeply אחד זה "אוהבת אותך בטירוף" ומה השני? כי אני פשוט מחפשת את זה בהולמרק... אה, ומאיה, יקירתי- יש לי הולמרק! ((:) יש חיים אחרי הוידאו שלך!!!!

love potion

New member
נדמה לי ש-

"עד כלות הנשמה". אבל אני לא בטוחה. לא אהבתי את הסרט. מתבכיין מדי. ולא אהבתי שיש לו שפם.
אבל אהבתי שהוא ניגן בצ'לו!

inbal145

New member
*אוהב אותך בטירוף../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

השני - עד שהמוות יפריד בינינו

inbal145

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

נו, עד שיש משהו שגם אני יודעת...

מלאכית16

New member
עד שהחיים../images/Emo70.gif החיים../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

אתן הורסות את כל המשמעות של השם כשאתן מחליפות
|הגדש|ה-ח-י-י-ם

jingelly jane1

New member
תודה בנות.. :) ו-love potion..

לדעתי דווקא היה סרט ממש ממש טוב. הכי טוב שלו אולי. כן, גם לי השפם הפריע.. אבל... הצ'לו.... אח, הצ'לו... הוא הכי יפה בדארק הארבור, אין ויכוח לדעתי. וגם בהארי פוטר. ובדוגמא. ובנשיקת הבוגד. ובעל תבונה ורגישות. טוב די !

מלאכית16

New member
זה סרט מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif|קר|

יש בו כל כך הרבה סמלים ומשמעות...פשוט סרט מהמם
אבל הוא כבד לי מידי... אני מוצאת את עצמי מייבבת לכל אורכו של הסרט (בגלל שאני כבר יודעת את הסוף..
) ככה שאני די נמנעת מלראות אותו... בכלל- אני לא הכי אוהבת סרטים עצובים...כאילו, אני אוהבת אותם, אבל עושה לי רע שהם עצובים... למשל הסרט היומן..מישהי ראתה אותו
סרט מ-ד-ה-י-ם..אני ממליצה לכן לראות..אני כל כך בכיתי בסוף..היה שם קטע כזה עצוב..אבל הוא בכל זאת סרט מעולה...

jingelly jane1

New member
גם אני בכיתי חצי סרט

(לא שראיתי את החצי השני.. אהם אהם מאיה
) מה זה היומן? זה עם אלן?

3נטוש

New member
גם אני../images/Emo70.gif

זה באמת סרט ממש יפה (לא היומן,בעצם לא יודעת לא ראיתי...)טרולי מדלי דיפלי...אני לא בכיתי.. אני לא רגשנית בסרטים.. הסרט היחיד שבכיתי בו זה בטטניק בפעם הראשונה שראיתי... וזה לפני הרבה זמן...

חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

דבר ראשון- אמרתי לך שיש לך הולמרק יא שרוטה
דבר שני, בהולמרק זה מתורגם כ"אוהב אותך בטירוף",אז אל תחפשי שם אחר

jingelly jane1

New member
תודה נשמתי

אני עכשיו במעקב צמוד... הולמרק מסכנים לא יודעים מאיפה זה נפל עליהם... האתר שלהם אוטוטו קורס תכתבי לי אם את נתקלת בזה.. ובכלל, תיהיי איתי בקשר במסרים.

Silly LoveSong

New member
הממ...

לא ניראה לי שהם מפרסמים לוח-שידורים כולל למשך כל השנה... הם בטח מפרסמים לוח שידורים למשך השבוע הקרוב (או החודש), שמתחלף ברגע שהשבוע/חודש נגמר. ואני גם לא חושבת שהם משדרים את הסרט הזה לעיתים קרובות כל כך, לכן צריך פשוט להיכנס לאתר שלהם מידיי שבוע/חודש ופשוט לבדוק.

למעלה