היי יפים שלי!!!!

shai202

New member
ממש חמודה!!!! ממש נחמד מצידה!! אגבב

במדינות הבלקן,אוהבים את הבננות.. ובמדינות אירופה אוהבות את הבנים... אז תהיו בטוחים שנצביעעעע להן!!!!!!!

הילהה

יאוו פעמיים באותו שבוע
אתן זוכות היום לא לדאוג
אוהבת אילנה

וואו הילהה!!!!

איזה כיף שאת רושמת לנו!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד, רק לפני שבועיים רשמת, והנה את שוב כאן! איזה כיף..... אני ממש מודה לך
!!! המון בהצלחה מחר בקדם..... אני מאחלת לכן שתבכו המוןןןן.... מאושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת המוון, שיר תדמור.

oroororro

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo92.gifחייב לשפוך את ה ../images/Emo23.gif

אני לא חבר פורום פה,אבל הדיימנדז חייבות לזכות היום! אחרת ישראל ב-2007 שוב בחצי גמר! הרגע הסכלתי בפורום של הגיים בויז לראות מה הם מתכננים לעשות היום בערב ותקשיבו הם נטרפו על כל השכל ומתכננים להצביע מכל מקום אפשרי, ממש ההודעות שהן רושמות שם מפחידות אותי שזה בסופו של דבר יהיה קרב בין מעריצים ולא על השיר הטוב ביותר! אני מקווה שאכן הבנות יזכו, ואני סומך עליכן שתביאו אותם לאתונה ולא ניתן לשגעון ההצבעות של הגיים בויז להשתלט על הקדם! מקווה מאוד!!!!!!

ac19

New member
אבל זה מה שיקרה בסוף

אם הגיים בויז יזכו זה רק בגלל ילדים קטנים שמעריצים את הלהקה! אז כולנו חייבים להצביע הכי הרבה שרק אפשר! וכמובן שכמו כל שנה צביקה פיק יגיד "שהוא לא זכה רק בגלל שילדים קטנים מצביעים לתחרות הזאת" אז למה הוא משתתף אני לא מבין!?

yaron502

New member
צודק בהחלט

אתה צודק בהחלט ורק שתדע שיש התגיסות עצומה למען הבנות וכולנו צריכים לעשות הכולללללל כדאי שיזכו ולא להסתפק רק בהצבעה

pito0sh

New member
אממ...

לפי מה שאני יודעת הם עושות את זה בגלל שהם אוהבות אותם..מן הסתם חחח.. וגם בגלל שאמרתם שאתם פותחים מלאאאאא אייסיקיו כדי להצביע להם ועוד כמה דברים...אז גם הם עושות את זה נדמה לי =\...

להילה החמודה../images/Emo24.gif

אני מאוד מעריכה את זה שמצאת זמן לרשום בפרום.תודה
שיהיה לך ולבנות המון בהצלחה בקדם
אני מאחלת לכן שתזכו במקום ה-1 ותביאו המון כבוד למדינה שלנו

mamasitaa

New member
בהצלחה =)

למרות שאני מתה על הבויז אני בעדכן :) והם בשבילי מקום שני חחח מואהההההההההההה חתיכים שכמותם =) אבל אתן המין הנשי השולט שמה לעשות?! לוקח הרבה הצבעות :p

ac19

New member
../images/Emo207.gif התחיל השידור

מאחורי הקלעים! קישור בראש הדף!

ac19

New member
סקר שנערך בפורום אירוויזיון

מועתק כמו בפורום אירוויזיון מאת המנהל:E u r o b o y " "איזה שיר, מבין 11 השירים המתמודדים בקדם 2006, הוא המתאים ביותר לייצג את ישראל באירוויזיון? והרי התוצאות: 11. אבי פרץ - בוא נרקוד (0 קולות) 10. שלמה גרוניך, לובנה סלמה ומיכל אדלר - אמא אדמה (2 קולות) --. גיא הררי - תנו לאהבה (2 קולות) 08. אביבה ומאיה אבידן - ילדה שלי (3 קולות) --. אורן חן וסטאלוס - חלום אוריינטלי (3 קולות) --. אדי באטלר - זה הזמן (3 קולות) 05. צביקה פיק - לפני שנפרדים (6 קולות) 04. ציפי משהיד - ציפור סתיו (7 קולות) 03. מיכאל קירקילן - נשבר עם הרוח (9 קולות) 02. גיים-בויז - כמה אהבה (16 קולות) 01. דיימונד'ז - אתה הכוכב (54 קולות) הפורום סבור כי שירן של להקת הדיימונד'ז הוא המתאים ביותר לייצגנו בתחרות האירוויזיון הקרובה. ו- לכל משתתפי הסקר הגדול. נתראה בשנה הבאה"

ac19

New member
ועוד סקר מאותו הפורום

מאת: שייקה 16 "זהו זה, תודה לכל 29 המצביעים של הפורום (וחלקם מבחוץ). אתם החלטם את תוצאות הקדם לפי דעתכם, ממש בעוד מספר שעות אנחנו נראה אם התוצאות שלנו יהיו כמו התוצאות האמיתיות. יאללה הנה מתחילים: מקום 11- ציפי משהיד עם 139 נקודות. מקום 10- שלמה גרוייניך והבנות עם 144 נקודות. מקום 9- אבי פרץ עם 158 נקודות. מקום 8- גיא הררי- עם 166 נקודות. מקום 7- סטלוס ואורן חן עם 188 נקודות. מקום 6- מישה עם 189 נקודות. טופ5 מקום 5- אדי בטלר עם 218 נקודות. מקום 4- גיים בוייז עם 221 נקודות. מקום 3- אביבה ומאיה אבידן עם 238 נקודות. מקום 2- צביקה פיק עם 250 נקודות. מקום ראשון מקום 1- הדיימונדז עם 328 נקודות. האם ככה ייראו התוצאות היום? האם תיהיה הפתעה וציפי תצליח לנצח את הקדם? האם צביקה ייחכה לשנה הבאה? הכל,אבל הכל תרשמו פה! בהצלחה לכולם...."

למעלה