היי יפים שלי!!!!

היי יפים שלי!!!!

אז אני רושמת בשם כל הבנות כי הן נפלו למיטה מרוב עייפות!! היינו חייבות למסור לכם משהו לפני הקדם!! היום היינו בחזרות ומחר החזרה הגנרלית חזרנו לא מזמן השאירו את שתי הלהקות הכי מאוחר אותנו ואת הבנים אבל היה לנו כיף (עם שלם הצחיקה את כולנו) אני רוצה לבקש ממכם לא לריב עם המעריצות של הגיים בויז בבקשה ממכם אין בזה תועלת אנחנו והבנים בקשר נורא טוב (הם מקסימים!!) אז מספיק זה מיותר!!! תהיו חברים (טוב נו הגזמתי!) בכל אופן מחר הקדם!!! זה הגיע אחרי כל העבודה שלכם ושלנו אז תצביעו והמון!!!!!! אנחנו מתות עליכם וסומכות עליכם !! ותחכו לשיר מס' 11 כי יש למה לחכות (הגרלתי אחלה מיקום אה?!) ותפרגנו למעריצות של הגיים בויז ולמעריצים של כולם ובאמת כולם טובים!! תעשו לי טובה בלי קללות!!!! ולבסוף...מחר ב9 בערב שיתחיל שיר מס' 11 ואני יסתכל למצלמה וישיר "אתה הכוכב שזורח מעל בוא ותראה לי לאן".. תדעו שהכוכב הזה זה כל אחד מכם! כי מחר אני ירגיש שאני מסתכלת בעיניים של כל אחד מכם ושרה אליכם! אני מטורפת עליכםם אתם המעריצים הכי מפרגנים ואוהבים כל אחד מכם מיוחד! וכל אחד מכם כוכב! בשמי ובכל הבנות תהנו מהקדם תצביעו המוןןן חולות עליכם תמידד הילה לימור הילה וסיון!!! או לחילופין... הדיימונד'Z!!

Oshri siso

New member
ה=י=ל=ה

כבוד להיות בן הראושנים הכי שאת רושמת.. אני אומנם לא בפורום הזה.. אבל אני באמת מעריך אותכן ואת העבודה שלכן ותמיד שהייתי פה רשמתי כמה שהשיר שלכן מדהים!!! אתן מדהימות ותמשיכו להיות כמו שאתן!! באמת כיף לשמוע שיש בניכם קשר טוב עם הבנים וזה באמת נמאס כל הרבים של המעריצים של 2 הלהקות כי אני בתור אחד שאוהב את שתי הלהקות אז זה מפריע! אני מאחל לכם את הכי הצלחה שבעולם מחר! לכם ולבנים! ואמן והטובים ייינצחו!!! חולה עליכןן!!!

$^#&^*&../images/Emo99.gif

את מדהימה
בהצלחה מחר בקדם!:)) כולנו מחזיקים לכן אצבעות!

אה ו..

יש לי חברה קצת מעפנה, שלא ידעה להירשם לפורומים בתפוז. אז היא מאחלת לך גם בהצלחה:) ואנחנו סומכות עליכין שתקחו אותה בגדול ותוכיחו לכולם באמת שהמוצלחים מכולם תמיד מנצחים:)

הילה../images/Emo99.gif

הבנתי שמעין דיברה איתך לא מזמן... אני מקווה שהיא מסרה ד"ש כמו שביקשתי ממנה
אמ.. אני לא כל כך יודעת מה חרשום כי אני חצי ישנה ואני מתרגשת לקראת הקדם מחר.. אז תודה שנכנסת ואני אפציץ מחר בהצבעות ביקשתי ממלא אנשים שיצביעו ואני מקווה שלפחות אלה שאמרו שהם יצביעו באמת יצביעו אני גם לא חושבת שזה נכון ויפה לריב עם המעריצות של הגיים בויז... וזהו.. אהה.. גם אם אתן לא זוכות מחר הכי חשוב זה שנהנתן
ואל תשכחו את זה
לילה טוב
ולאלה שלא מבינים למה אני ערה בשעה כזאת זה כי מעין לא נותנת לי ללכת

גם עד ארבע וחצי נשארת ערה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עכשיו אני מבינה למה את לא עונה לי במסן....

הילה../images/Emo24.gif

ואי תודה לא מאמין שאם כל כך הרבה החזרות שלך את מצליחה בכל זאת לכתוב לנו אז תודה רבה והמון המון בהצלחה. ולא לדאוג אנחנו לא רבים עם מעריצות של הגיים בויז.
עדו

Britney Boy

New member
אני בהחלט מסכים איתך...

אני קורא לכולם לא לרדת לרמת המעריצות של הגיים..אלה שמקללות כמובן... \ותצביעו נון סטופ תגייסו את כל העולם

משה XMan

New member
אני מגייס את כולם!

אני מגייס את כל החברים שלי להצביע לדיימנודZ!!!

escoholic

New member
הייי....

רציתי לדעת, אם אוכל לקבל איזשהו קישור לשיר של הדיימנודז שהולך להתמודד בקדם? הבנתי שהוא מעולה..:) ושיהיה המון בהצלחה!!!

ac19

New member
../images/Emo207.gif הודעה חשובה!

בוא נסכים כולנו ומי שמסכים שירשום 'כן' אם הבנות מנצחות אף אחד מהפורום לא הולך ויורד / משוויץ או כל דבר אחר שפוגע בחברי פורומים של המשתתפים האחרים! ואם וחס וחלילה הבנות מפסידות כל חברי הפורום הולכים לפורום שהאמן שלו זכה ומברכים אותם לרגל הזכייה ושיהיה בהצחה באירוויזיון ושייצגו אותנו בכבוד! אז מי מסכים?

ac19

New member
מה רק 1אורטלוש מסכימה??

אני מבין מזה שאתם הולכים לקפוץ על כל הפורומים אחרי הקדם!

למעלה