היי יפות שלי!

AVIHAI12345675

New member
היי יפות שלי!

נכנסתי להגיד לכן שאני מתגעגע המון! וממש מצטער שלא יוצא לי להיכנס ולרשום פה לעיתים קרובות.. כי אני לומד , ובכלל נמצא בתקופה לחוצה עם הלהקה, אוהב אתכם ושולח נשיקות!! **ודרך אגב, לא אני רשמתי לכם מהכינוי"אביחי 19".. יש לי סיסמא ושם משתשמש משלי.".. ותמיד זה צבוע באדום אם אני לא טועה. חופש נעים!!! ושתו הרבה מים, כי ממש חם :)

../images/Emo126.gifחיחיחי ידעתי , D;

בהצלחה עם הלהקה , ותשתו גם אתם הרבה מים .

הייי אביחחחחחי : ]]

אהה זה לא היית אתה ?:OO חחחחח D = טוב לדעת DD : אז בהצלחחחה בלימודים מאמיי , ותישתה גמתתתה מיים אוהבות אותך ותיכתוב פה יותר , ; ] ודייילללב מתתתתתתה עליייך D : יום טוב :

../images/Emo108.gifאביחי=]

שיהיה לך בהצלחה עם הלהקה ובלימודים ותגיד לשרון לערן ולאדם ולאושרי שיכנסו לפהה ושירשמו פה, כי אנחנו מתגעגעות אליהם.. גם אתה תישתה המון מים:)) אוהבת אותך!

../images/Emo42.gif ביח ביח י'חתיך 3>

יאלללה תבואו כבר לבית שאןן.. :) שמחה שנכבת להגיב לנו פה.. וכןןן היתה לנו תחושה שזה לא אתה :]] לאאאב יווו :) -ירדן אפוטה-

חן XD

New member
../images/Emo180.gif הייי ביחוש החמוד :]

גם אני ודילב מתגעגעות D: נכון פוטי אהבת חיי ? תצליח , אוהבת :]
*דילב יותר*

../images/Emo135.gifנכווווווון ../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותו :( את אביחי D: :( וואי חן אני זקוקה להופעה ד-ח-ו-ף !

חן XD

New member
כדור גם אני . . אין אני כבר לא אוהבת ...

אותם. רק אותך ואת ביחוש אחרי התמונות בכלל D:

../images/Emo41.gifהיי ביחוש

גם אני מתגעגעת אלייך :p בהצלחה עם הלקה ובכל דבר שאתה עוסק ותשתה גם אתה חשוב לשתות

../images/Emo210.gif ביח :)

אני גם מתגעגעת אליכם ! אל תצטער, חפיף , תכנס מתי שתוכל (= רגע, אם אתה לא רשמת , אז בטוח זה איזה מישהו משועמם ,! לא משנה גם ככה לא הגבתי לו D; חופש נעיים ! ותשתה גם אתה :)

../images/Emo141.gifהיייי אביחייי../images/Emo24.gif

גמאני מתגעגעתת לכולם!!!! שיהיה לך בהצלחההההה! ותמשיך לכתוב לנו מאמי אוהבת ספיר=]

ביחביייייח

התגעגעתי אלייך המווון המוווון יפה שלי ! תגיד ? מתי יוצא הסינגל החדש ? באלי כבר לשמוע חחחחחחחחחחחחחחחע ,, אמממ..מה לכתווב .. אינלי מה לכתווב אז אני יכתוב .. שאני אוהבת אותך ואת כל הגיים בויז בהצלחה בעבודה עם הדיסק החדש ובהצלחה בלימודים שלך נשממה ...... ושותים הרבה מים אל תדאגגג חחחחח אני זוכרת במגדל העמק רק ראיתי אותכם התעלפתתי .. ומאז אני אנמית חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לעשות אני כ"כ אוהבת אותככככככםםםם אתם הכל בשבילי !!!! אז יאללה ביי חיים שלי מואאאהה וד"ש לכל הגיים בויז אווהבתת עדי שריקי ....

למעלה