היי ייעוץ דחוףף

כל מה שאמרת,אישה *..נכון..

אך כמו שהבנתי,ספרים ותהיל"ה אינם העניין שירגיע..... אני-יצאתי מהארון,בפני הוריי,ואז,תאמינו לי,לא היו ארונות בכלל... הוריי היו בשוק.שוק שלנצח יהדהד בראשי, יחד עם זאת ידעתי שכפי שאציג את חיי ורצונותיי-כך הם יתקבלו. וזאת אשר היה.עם הקושי. לאט לאט,שנה אחר שנה עד שיום אחד,אמרה/שאלה אימי,לפני מותה-"היכן כתוב שזוג הם שניים כשכל אחד ממין אחר...?" אני מציעה לא להראות פחד,גם לא פחד מאיבוד משפחה (כן,כן,אני אומרת זאת...) ,אם הם ירגעו ויקבלו אתכן-נפלא, במידה ולא,הרי אתן לא תרצו להיות שם. ואת-עם הקושי,חבקי את זוגתך.היא לא בסיטואציה קלה. בהצלחה ר.

lirooni

New member
היי ייעוץ דחוףף

אני פה כי רק אתן נשארתן לי כעוגן אחרון..אני נמצאת בזוגיות שנתיים פלוס עם הבת זוג שלי הצעירה ממני ב13 שנה..אני בשנות ה30 המאוחרות של חיי יש בינינו אהבה עצומה וכימיה מושלמת כאילו ממש מצאנו אחת את השנייה אחרי מסע חיפושים ...הכל התנהל על מי מנוחות עד ש..בת הזוג שלי הרגישה שהיא מספיק מוכנה לצאת מן הארון ולעמוד מול המשפחה שלה..קל לא חשבנו שיהיה אבל קשה מזה אין מכיון שהיא בת למשפחה די פרימיטבית ..לאחר הודעתה של בת הזוג שלי אמא שלה התאבדה וחרב עליה עולמה כאילו שאיבדה את ביתה אח שלה נכנס מייד לתמונה והחליט שבמשפחה שלהם לא תהיה בת לסבית ושהם "ירפאו " אותה בכל מחיר ובכל דרך שזה אומר לאו דווקא פסיכולוג אלא טיפולים פרימיטיבים אחרים..אני נורא פוחדת שהמשפחה שלה תגיב בקיצוניות או באלימות כל שהיא ..נורא חוששת שיצליחו להרוס את הזוגיות למרות שאני מנסה להיות משענת לבת הזוג שלי שבעצם גם אני צריכה חיזוקים כי משהו התערער בי משהו גרם לי לפחד שהכל יירד לטימיון...איך אני מתמודדת עם משפחתה אם תגיע אליי ?איך אני מחזקת את ידי חברתי אני נורא חוששת שלא יהיו לי את הכלים להילחם על הזוגיות הזו זוגיות שמאוד חשובה לי אשמח לעזרה מכן תודה ויום נעים

למעלה