היי יאיר...

רונית 11

New member
היי יאיר...

היי... אני רונית ונולדתי ב- 8.6.88 (כן קטנטונת יחסית לאנשים פה.. אני יודעת..) בכל אופן הייתי מזה סקרנית בקשר לאסטרולוגיה אז קניתי לי ספרים ואני שמחה להגיד שאני באמת מבינה..! אז עכשיו אני צריכה לקנות תוכנת אסטרולוגיה למחשב כדי להתחיל לבנות מפות... תמליץ לי בבקשה על איזה תוכנה... מצטערת על המגילה.... רונית :)

תוכנות להורדה

astroscan - אסטרוסקאן היא תוכנה אסטרולוגית המעניקה תצוגה גרפית מיוחדת. היא מחשבת מפות לידה, מעברים, קידומים ושילוב מפות. האטלס שלה מכיל מעל 4,000 ערים בעולם, והיא מספקת מפות של מפורסמים מכל הגלובוס - כולל אהוד ברק ובריטני ספירס! חיסרון אחד - היא רצה על דוס. גודל: 1MG
אסטרולוג 5.40 - תוכנה מצויינת! מקצועית, מלאה - והכל בחינם!! אני אישית לא הכי אהבתי את הגרפיקה - יש יפות יותר... אך התוכנה הזו מלאה בפונקציות שרובן אני אפילו לא טרחתי להכיר :) גודל: 606K
Canopus 2.0 - קנופוס היא תוכנה אסטרולוגית מתקדמת, שנכתבה ע"י סמואל סגאן. היא הופכת את תהליך בניית המפה לפשוט ומהיר. התוכנה מכילה נתוח מלא של היבטים, ומגוון רב אחר של פקטורים. גודל: 2.3 MB כמובן שיש תוכנות מקצועיות (לא שאלו לא מקצועיות), בעלות פונקציות רבות יותר (שסביר להניח שלפחות כרגע ממילא לא תשתמשי בהם), אך אלו עולות כסף המסתכם בכמה מאות שקלים. שתי תוכנות ממולצות הן הקסיופיאה, ואחותה ´פולאריס´. את התוכנות ניתן להזמין באתר מיסטיק אייג´. יתרונן הגדול של הקסיופיאה ופולאריס הוא שהן על טהרת העברית, מלבד, כמובן, הפונקציות המתקדמות שלהן! חסרונן הוא המחיר... לבחירתך (אני ממליץ להוריד את כל השלוש!
, ולעזוב כרגע את התוכנות העבריות), שבי

שבי אחרי העזרה הכל כל מופלאה../images/Emo24.gif

שנתת להרבה אנשים שמבקרים בפורום. בבקשה בתור המומחה לתוכנות תן הסברי שימוש בתוכנות, שבאמת נוכל להפיק מהן את המירב. ושוב המון תודה בשמי ובשם עוד הרבה מבקרים בפורום, שפשוט היקלת להם את החיים, ואת החיים של יאיר ושלך לשמוע מדי יום שאלות שנוגעות לתחזיות פרטיות שאינן ניתנות בפורום. תמשיך בדרכך ותגיע לגדולות.

תודה רבה על המחמאות.../images/Emo9.gifבאשר להסבר..

אני אשתדל בקרוב, אני בונה באתר שלי הסברים על כל תוכנה.. מקווה שאסיים בקרוב.. אני אביא לך לינקים. אם לא - אני אסביר קצת פה, אבל באמת שהן ידידותיות, רק צריך קצת "לשחק" איתם. שלך, שבי

למעלה