היי יאיר

דנישר

New member
היי יאיר

שלום!!! אם אתה זוכר, לפני הרבה זמן שאלתי אותך לגבי התאמה. ובכן, הקשר הזוגי הזה מאוד משמעותי בחיי כרגע. מדובר בקשר עם מישהי מחו``ל. אנחנו אפילו חושבים לגור יחד. לכן אני שואל שוב לגבי התאמה בסיסית בינינו(ואני מבטיח לא ללכת עם הראש בקיר)- אז שמי דן ותאריך הלידה שלי 9.12.73 ושמה הלנה ות.לידתה 11.8.74. . תודה מראש וסופשבוע מקסים. דנישר.

דנישר- עוד לא למדת שזוגיות היא בלב?

אתה באמת חושב שלפי התאריך אפשר לדעת אם אתה שוב מתכוון ללכת עם הראש בקיר ?.. טעית : אי אפשר לדעת לפי תאריכים בלבד אם הזוגיות אכן תאריך ימים, ואם בכלל.. אין ברירה - חייבים למצוא את הקיר, לקחת תנופה, ואז.. נכון - להכנס ישר עם הראש פנימה, ולראות מה יקרה !! מצד שני - לא חייבים עם הראש - אפשר לנסות גם עם הלב.. דומה - אבל שונה. בהצלחה..

דנישר

New member
יאיר, לא הבנת אותי.

כשכתבתי ללכת עם הראש בקיר, התכוונתי שלא אקח את הנתונים האסטרולוגים שיתקבלו מהתאריכים שלי ושלה ואלך רק לפיהם. לזה התכוונתי. אבל לא משנה.המון תודה בכל אופן על ההתייחסות. נ.ב. אתה מכיר גם את תחום הטארוט?

דנישר

New member
ובכן...

האם לטארוא יש בסיס מוצק ואמין כמפה אסטרולוגית? ואתה יודע ועד משהו? אני חושב שיש בזה משהו שניתן לחזות דברים שקרו בעבר. אבל קשה לי נורא לקבל את זה שניתן לקרוא את העתיד שלי על פי קלפים בלבד. אשמח לשמוע(או לקרוא) את דעתך בנושא. תודה, דנישר.

פעם מארק טווין אמר, ואני מצטט;

אכן, מודה אני כי העבר מותיר את עקבותיו, וניתן להכיר את האופי לכל פרטיו ודקדוקיו; אני מוכן להאמין בזאת - אך כיצד ניתן לחזות את צל צילו של העתיד, זאת לא אוכל להבין!`` את זה הוא אמר לקורא בכף יד שבספר האורחים שלו חתם: ``כירו חשף לפניי את אופיי בדיוק רב עד דכא. אינני צריך להודות בדייקנות זו, ובכל זאת, אינני יכול שלא.`` אני מבין שמארק טווין ``נתקע`` באותה בעיה כמו שלך.. ולמעשה אני מבין למה. המיסטיקנים טוענים שהעבר ההווה והעתיד הם אחד, איינשטיין הסכים איתם ``...תהיה ההפרדה עיקשת ככל שתהיה``. הזמן הוא מעגל נצחי אחד גדול - אין כזה דבר הווה עבר ועתיד... האסטרולוגיה למשל היא בהחלט מדעית לכל דבר, וכשם שאני יודע איפה הכוכבים עמדו לפני 50 שנה, וכיצד הם השפיעו - כך אני יכול לדעת איפה הם יהיו ב ע ו ד 50 שנה וכיצד הם י-שפיעו! אתה מבין את המעגל? אל תשכח שתנועותיהם של הכוכבים מעגליות (לא עגולות!). לגבי הטארוט, ובכן הם רוחניים לחלוטין, ואין בהם ולו שמץ של ``הסבר מדעי`` - אבל הם עדיין עובדים - עובדה! אחת הסברות המקובלות יותר גורסת שהטארוט הם כלי תקשורת בין האני לאני העליון, או בינך לבין המלאך השומר שלך. וככה זה עובד... ועד כמה שידוע לי למלאכים אין בעיה לחזות עתיד, נכון ;-) ערב טוב, שבי :cool:

למעלה