היי יאיר

• פותח הנושא shul
  • פורסם בתאריך

shul

New member
היי יאיר

רציתי להתייעץ איתך, אני יודעת שאתה לא נוטה לתת תשובות מכוונות ואני מאד מעריכה את זה, זה מאד חכם לדעתי שכן אדם צריך לחוות כשלונות או הצלחות ללא יד מכוונת. רציתי רק לשאול, עוברת עליי תקופה מאד מבולבלת (בחצי השנה האחרונה התחושה חזקה יותר), מאד הססנית, אני לא נתפתחת רגשית, הכל נחמד ולא יותר, חסרה לי התחושה של ההתאהבות, אני מרגישה שדברים כבויים אצלי וזה לא נותן לי תחושה נעימה, אני מנסה להיות עם זה כמה שניתן רק שאני חוששת שאכנס לתקופה של התנתקות כלשהי מהסביבה ואני לא רוצה להגיע לזה. האם זו תקופה כזו, כמה שאני מנסה לברר עם עצמי, למה אני מרגישה כך או למה אני לא נותנת לעצמי להיפתח רגשית אני באמת לא מצליחה להגיע לתשובה, אז השאלה שלי בעצם היא: האם אני יכולה לעשות משהו בנדון לעצמי, אולי תנסה לכוון אותי קצת, האם זו תקופה שתעבור??? אני בת מזל עקרב, 15.11.73, שמי שולי, תודה

היי שולי

ובכן, שני גורמים אחראים לתחושה שלך. הראשון הוא זוית פעולה לא קלה של כוכב נפטון ליופיטר שנמצא במזל דלי במפת הלידה שלך. זהו זמן לא קל, ונמשך בערך שנה וחצי, כשכל נושא הצמיחה וההתפתחות נמצא בכעין ערפל. נפטון כבר נמצא די קדימה, ועוד כמה חדשים הזוית הזו תגמר. אולם העיקר הוא במקום אחר : כוכב אורנוס במזל דלי, מייצר זוית קשה לשמש שלך שבמזל עקרב. אורנוס הוא כוכב שמייצר תחושת ניתוק, שוני, ורצון לפרוץ מסגרות ולנתק קשרים, גם אם אלה חשובים לך. בעיקרון, אורנוס מייצג את כוח השנוי, כדי למנוע מצב של סטנגנציה - תקיעות - וחוסר זרימה. אולם כשמפת הלידה שייכת לאדם די מוגן רגשית שקשה לו לבצע את השנוים האלה בחייו, הוא מריגש צורך להתנתק גם מדברים שחשובים לו, והכעס על כך שאינו מבין ומודע למה שקורה, עלול לגרום לו להעניש אפילו את עצמו. זהו זמן לא קל, ואורנוס ישפיע עוד לא מעט על מפת הלידה שלך, בערך שמונה חדשים עד שנה, אולם ההשפעה הזו בהחלט תעלם.מה כן לעשות ? ללכת יותר עם הבלתי צפוי בחייך, לעשות דברים לא שגרתיים, להכיר אנשים מסוג אחר - היותר יצירתיים ואנרכיסטיים ופחות שמרניים וביקורתיים, ללכת למקומות בהם לא ביקרת, לשנות כל יום משהו קטן אחד, ובגדול - לתת לאלמנט הלא צפוי מקום גדול יותר בחייך, כדי להתחיל לשנות דברים שבגדול יתכן והם זקוקים לשנוי, אך את לא ממש מאפשרת להם. יש כאן בהחלט מקום לעבודה רגשית מעמיקה על תחושת השונה והלא צפוי, ואם תשכילי לעשות אותה בצורה מעמיקה ונכונה - אפילו עם איש מקצוע כזה או אחר - אני מאמין שתוכלי לפגוש חלקים אחרים באישיות, שיאפשרו לך שוב גישה לאותם מקומות של צמיחה פנימית ושמחת חיים כנה. שמחתי לקרוא את שכתבת, ואני חושב שאת בחורה עדינה וכנה. אני בהחלט מקוה שמה שכתבתי עוזר לך, ואשמח לשמוע עוד, וכמובן שאם אוכל לעזור בעצה מכוונת - אשמח אף יותר.

shul

New member
תודה על התגובה המהירה

אני מנסה לגלות הרבה סבלנות "למצב", לעשות כמה שיותר עבור עצמי, למרות שזה הולך ונהייה קשה, מאד קל לי להגיד "לא" להצעות של טיולים, יציאות וכו´ והבטחתי לעצמי שהשנה אני אהייה בסימן של "כן" להצעות, שנה של עשיה, קצת קשה לי ליישם את זה אבל אני עובדת על זה, לא לדחות הצעות לבילויים, אני לא רוצה לצלול!!! זה לא מתאים לי. תודה על התשובה המעמיקה שלך, אני אכן רוצה לעשות ולזרום בלי לחשוב, אין לי כוח לחשוב ולהתעמק יותר מדיי בדברים, אני באמת עובדצת על מימד הקלילות על אף שזה קצת קשה, יהיה בסדר
שוב תודה, שולי

למעלה