היי יאיר,

• פותח הנושא niky
  • פורסם בתאריך

niky

New member
מנסה שוב, ההודעה בורחת...

בגלל שאני מעריכה מאד את דרך חשיבתך ואת האנושיות שבה, סתם רציתי לשמוע את דעתך, אם יש לך חשק. פגשתי היום את האקס בשלב של אחרי ``תהליך הפרידה`` בשיחה לבבית [דווקא]. לטענתו, נחלנו שנינו כישלון חרוץ אם למרות כל האהבה הגדולה {שעדיין קיימת ועוד תהיה ברמה מסויימת}, הכישורים, היכולות והמאמצים שלנו בקשר הארוך התוצאה הסופית היא שאנחנו כבר לא ביחד. אני לא חושבת שנכשלנו אלא השתמשנו באותם כלים של התמודדות שלא הניבו פירות בסופו של דבר. האם זה בעצם כישלון בגלל האכזבה הגדולה מהתוצאה? שהרי בכל זאת עברנו דרך עצומה בהתפתחות...אבל לא ביחד. תודה ניקי

היי ניקי

שאלות מעניינות.. ואולי זה הזמן לפגוש אותן ואת ההתמודדות של כל אחד מכם במפה ויעוץ אישי, ואז גם תוכלי ללמוד על מודל הזוגיות הפנימי שלך ושלו.. שכן יש הרבה סוגי קשרים, וכל אחד מהם נועד למטרה מסויימת בחיינו, ולאו דווקא למימוש זוגי קלאסי (משפחה וילדים) אלא גם למטרות אחרות. בכל מקרה, ההתלבטות של שניכם מוכרת מאוד (אולי אפילו מדי..) ובהחלט יכולה ללמד הרבה בפרפסקטיבה של זמן אחרי שהכל נגמר, מה באמת היה שם..

niky

New member
אכן כן, יאיר, זה הכיוון...

אלייך...וכנראה בימים הקרובים. השבוע ``דחקתי`` באימי לגבי מידת הביטחון שלה בשעת הלידה שלי והיא אישרה שזו השעה ``אולי חצי שעה יותר או פחות``, אבי נתן מרווח יותר רחב....או בקיצור, שבוע הבא אתן לבי``ח ``אסותא`` להכריע, ואחר כך אלייך (גם ללימודים בהמשך, על זה אתלבט איתך כשנדבר). עוד מחשבה בעקבות דברייך, כמה הרבה יותר ``קל`` ללכת ממקום שבו הופכים את השני ל``רע``, ואת זה לא ``הצלחנו`` שנינו לעשות, וכך נותרת התחושה של ``התלמיד/ה עולה כיתה אך לא בבית סיפרנו...`` יש ויש ויש...אך לא ביחד. רב תודות ניקי

למעלה