היי יאיר.......!! :cool:

*קשתית*

New member
היי יאיר.......!! :cool:

היי..... אני לא ממש יודעת איך זה הולך כאן.. אבל... אני ממש ממש מבולבלת... וחשבתי אולי אתה יכול לעזור... אז... רציתי לשאול.. כמה דברים... אז ככה.... המממ...... בזמן האחרון.. המצב הפיננסי שלי... על הפנים.. נכנסתי לחובות וואו... חבל``ז... ו.. אני ממש ממש ממש ממש מתה לדעת מתי אני אצא מזה?! זה פשוט.... מטריף לי תשכל...... זה הדבר העיקרי.... הדבר הנוסף.... הוא.... שאני פשוט מרגישה ריקנות.... אין לי אהבה... מזמן לא קרה לי דבר כזה... אני פשוט מרגישה ריקה....! אני לא מאוהבת... ולא אוהבת...... אפילו לא דפוקה... סתם..... אני מרגישה יבשה...... מה קוווווורה? לי? אוף... לא מתאים לי.... ממש לא.... תודה ענקית מראש!!!! פשוט ענקית.....! אה... כן.... וכמובן.... הפרטים. עליי... הם..... 12-14 /82 שעה... לא יודעת בדיוק.. אבל בלילה... מה עוד? .....רוסיה.... וזהו.... אני מקווה.... שתחזיר לי תשובה בהקדם.... ושוב... תודה ענקית ענקית מראש! הקשתית.....* עם הכוכבית...

יש תקופות כאלה לכל אחד

וקוראים להן - התבגרות.. נכון שנדמה לך שזה קורה רק לך, אבל הרבה מאלה שנראים לך מאושרים - גם הם נמצאים עמוק בפנים באותו מקום. הפתרון ? סבלנות, והרבה..

*קשתית*

New member
הממממ......

הממממ.... היי שוב... :) ת`אמת.. לא ממש ניראה לי... שזה הקטע... זה ניראה לי.. הרבה יותר רציני... אוף. אניי דיי מתחילה להתאייש הכל מתחיל ליפול עליי בבוםםםם! ענק כל הבגריות. לימודים.. ו.... כל מידי כאלה.... נורא חשוב.. לי... אם תוכל... לומר לי.. מתי אמור המצב הכספי להשתנות...זה מלחיץ...וסתם גורם לעצבים וכאלה.. ו... בנושא...השני....ה-א-ה-ב-ה אוף..... אני אפילו לא מרגישה בודדה... אני פשוט מרגישה ריקנות..... וזה מטריף.. זה מוזר כי זה ממש לא קרה לי..... יש לי משהו באופק?! תווווווווווווווווווווודה ענקית! קשתי*

למעלה