היי חמודים

היי חמודים

היי חמודים אני חדשה וגם חדשה בתפוז נרשמתי שבוע שעבר מה שלומכם? אני שני כהן ואני מלכה בת 14 מחולון ולידכתם הייתי ביום שני עם חברות שלי אצל נטשה המחמודה חברה שלי מכירה אותה והיא יודעת איפה היא גרה והלכנו אליה והיא דווקא הייתה אלינו חמודה וחתמה לנו והצטלמה איתנו והיא ביקשה שלא נשים את התמונות בפורומים ביגלל שהיא הייתה עם נעלי בית ובגדים פשוטים אז סוריי.......אבל היא חמודה ואני מתה עליה היא הביאה לי את הטלפון של ידידיה ויטל המושלם שאני וחברות שלי חלות אליו היתקשרנו אליו והוא לא היה בבית טוב רציתי לספר לכם את החויה שעברתי אני חושבת שכל השמיניה מושלמים בימיוחד ניני הכוסון ומיכאל אלוני אבל נינ י יותר טוב סוריי לדכא איתכם אבל ידיד שלי בא אליי אז נדבררררררר שני כהן המלכה של חולון
ביייייי

chen010189

New member
לפחות יש גיוון במושא ההערצה../images/Emo122.gif!

ואם את אומרת... לא נראה לי שזה כל כך מתאים להתקשר אליו הבייתה, אבל מה שבראש שלך ושל שאר המעריצות... ברוכה הבאה

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif גמאני חולה על ניני הוא הכי..

טוב....
ודרך אגב היום הייתי חולה.. =[[

Cindy Campbell

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo135.gifברוכה הבאה

בסוף עוד יבואו מעריצים שיטענו שהם הכוכבים בכבודם ובעצמם! אה, לא, רגע, את זה כבר יש
. מסתבר שכבר אין כזה דבר הערצה מקורית
.

gal love sims

New member
את משקרת!!!

גם לשחקני הסידרה אסור לתת טלפון ופרטים של שחקנים אחרים!!חברה(המטומטמת!)ביקשה ממיקה את הטלפון של מיכאל(גם היא עם כל הקיטש הזה)והיא לא נתנה לה! ודרך אגב פגשתי את מיקה כי סבתא שלי גרה ליד הבית שלה ויש לי שם כמה חברות שהראו לי תבית שלה וצילצו בפעמון והיא היתה שם!!(זה הבית של ההורים שלה)וביקצר היא נתנה חתימות התנשקנו התחבקנו ובלה ובלה...

Titush Black

New member
הייי ברוכה הבאה:

ידידיה המושלם
אוקע ידידיה חמווווד (מי כמוני יודעת
) אבל מושלם הוא לא
אף אחד לא מושלם
רק שתדעי.. גם את אוהבת את ידידיה
ורוני
כמוני
אני תיתוש ברוכה הבאה והשתלבות מהירה
תיתוש