היי חמודים

ורדושע

New member
היי חמודים

עכשיו חזרתי לי מבית קפה... לא בידיוק עכשיו אבל הייתי שם והסתובבתי לי אחרי זה וכאלה..(אין כמו החופששש) חח קיצר אז היה ערב קריוקי ואחד שר את השיר MY WAY וזה פשוט עשה לי צמרמורת כי גם לו היה מבטא ישראלי שכזה וזה קצת הזכיר כי היה לו קול בסיגנון של מייק.. אגב של מי השיר במקור? ולצערי אני לא יכולה לבוא לפגישה כי החופש יצא קצת עמוס לי סיגל איזה פרטים שלי את צריכה או משהו כזה לא בידיוק הבנתי אבל כתבת שאת צריכה משהו שלי של רודי ושל עוד כמה... בקיצור לילה טוב ושבוע מעולה לכולם!!
 

mikebrant78

New member
MY WAY../images/Emo160.gif

שיר זה הושר ע"י זמרים גדולים. הראשון ששר אותו היה פרנק סינטרה האגדי, שהלך לפני מספר שנים לעולמו, אח"כ שר אותו פול אנקה (בין שיריו: "דיאנה", "הו קרול"," CRAZY LOVE") ואח"כ שר אותו מי שכונה בפי רבים "המלך" אלביס פרסלי. מייק ברנט חידש שיר זה והתכבד לבצע אותו אף הוא. זהו שיר מיוחד שמדבר על דרך של אדם מסוים, שיר של סוף ולדעתי לא סתם בדיסק הלבן שיצא לציון 20 שנה למותו של מיייק ברנט, הוא השיר האחרון ברשימה (שיר מס' 20). בארץ השיר הזה גם תורגם לעברית ובוצע ע"י אריק לביא ז"ל. שיר זה מבוצע אף בספרדית ע"י להקת ה-GIPSY KINGS. שבוע טוב לך, אלעד:)
 
אחד השירים הגדולים שיצאו

ללא ספק..פרנק סינטרה באחת ההופעות שלו ..לפני שהוא שר את השיר my way הוא אמר " עכשיו אני הולך לשיר את ההימנון הלאומי אבל אתם לא חייבים לקום" זה שיר שבוצע על ידיד הרבה אומנם גדולים...טום ג'ונס מייק בראנט אלוויס םפרסלי טום ג'ונס אפילו the platters דוד טופז ועודד מנשה אמרו שאחד הראיונות שלהם שזה השיר הכי טוב שיצא הכי מרגש..
 

mikebrant78

New member
היי תומר!../images/Emo66.gif

שירו של אריק לביא ז"ל נקרא: "דרכי שלי". אלעד:)
 

M i k e s F a n

New member
../images/Emo10.gif לא תבואי?

די... איפ אפשר ככה אתם מבקשים מפגש מעריצים ועוד קרוב ביתכם ואתם לא באים? אין פה רצינות רבותיי. עכשיו בקשר לפרטים, הם מיועדים להצתרפות למועדון המעריצים הישראלי בארץ, אם את רוצה להצתרף לרשימה, אני צריכה את פרטייך האישיים..שם מלא, גיל, כתובת, טלפון (כמובן באופן פרטי). שבוע טוב. סיגל
 

Duvdevan Girl

New member
סיגל..

איך אני אדע שהצטרפתי למועדון? ישלחו לי מכתב הביתה או משהו? ובקשר למפגש באמת מבאס שיש אנשים שלא יכולים להגיע, אבל ממש קשה למצוא תאריך ושעה שיתאימו ל20 אנשים בדיוק. אז אין מה לעשות העיקר שניפגש, ומי שיבוא, יבוא.. בקשר לשיר: איזה בית קפה מגניב שיש בו ערבי קריוקי לא הייתי האחד כזה עדיין :) ואיך קוראים לשיר בספרדית ? הייתי רוצה לשמוע אותו! אני חולה על ספרדית....חחח
 

M i k e s F a n

New member
אל תדאגי

הצתרפת. מי שיבוא יבוא, אולי יבואו מעריצים לא רק מהפורום, כמו רפי שהיה באזכרה. ועל איזה שיר בספרדית את מדברת?
 
למעלה