מאיה שלי למה לא באת אתמול אמרו לי שאת חולה אני באתי בימיוחד בישבילך ??
א אביבית בוסקילה New member 17/5/06 #41 מאיה שלי למה לא באת אתמול אמרו לי שאת חולה אני באתי בימיוחד בישבילך ??
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 17/5/06 #42 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאת בעצמך אמרת שהיא חולה אז מה את שואלת למה היא לא באה? היא חולה, יהיו עוד הרבה הופעות...
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאת בעצמך אמרת שהיא חולה אז מה את שואלת למה היא לא באה? היא חולה, יהיו עוד הרבה הופעות...
א אביבית בוסקילה New member 17/5/06 #44 מאיה שלי כן מאמי יש לי שאלה למה לא הופעת בקוסמוס ברמלה לוד חיכיתי לך ??
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 17/5/06 #45 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif יא את רצינית???? את בעצמך רשמת שהיא חולה אז מה את שואלת מיליון אלף פעם!?!?!? אז אני אסביר לך לאט לאט... מאיה חולה.....ח-ו-ל-ה....לא מרגישה טוב...לא במיטבה...זאת אומרת שהיא לא יכולה להופיע!
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif יא את רצינית???? את בעצמך רשמת שהיא חולה אז מה את שואלת מיליון אלף פעם!?!?!? אז אני אסביר לך לאט לאט... מאיה חולה.....ח-ו-ל-ה....לא מרגישה טוב...לא במיטבה...זאת אומרת שהיא לא יכולה להופיע!