היי חמודות...

לימור26

New member
היי חמודות...../images/Emo41.gif

רציתי לשאול שאלה קטנה...מקווה לתשובה טובה.. קראתי קצת בפורום ידיעות על רירית הרחם מבדיקת אולטראסאונד שעשו לי לפני חודש רירית הרחם שלי בעובי 4 מ"מ מה זה אומר לגבי הריון וכזה? אני בורה בנושא.. תודה...

נועם@בת

New member
לי זה נשמע תקין בהחלט

לקראת ביוץ, שזה בערך 10 ימים אחרי תום הוסת - הרירית צריכה להיות 8-10 מ"מ כדי לקלוט הריון. 4 מ"מ בשבוע לפני כן נשמע לי תקין למדי. בפעם הבאה סביר להניח שעובי הרירית יגדל, וזה יעיד על התפתחות תקינה.
נועם

לימור26

New member
נועם, תודה../images/Emo24.gif

אני פשוט קצת לחוצה, אני עדיין לא נשואה, זה יהייה רק בקיץ, אבל אני שומעת הרבה על בעיות פוריות ואחרי שאני 9 שנים עם גלולות (גינרה) זה מעורר שאלות-האם יהיה פשוט להקלט להריון? אבל אני כנראה אדע רק שאני אנסה? האם לדעתך יש קשר בין תק´ נטילת גלולות לקושי להכנס להריון? הרוב סוברים שיש קשר..רופא הנשים שלי טוען שלא!! תודה,,לימור

נועם@בת

New member
הרוב סוברים דוקא שאין קשר

הרוב- זה אנשי המקצוע, ולא האמהות הדאגניות שיעשו הכל כדי להשאיר את הבנות שלהן בתולות עד החתונה
הדור הנוכחי של הגלולות ניתן במינון נמוך במיוחד. לפי הרופאים אם לא היו לך בעיות לפני שהתחלת לקחת גלולות, לא יהיו לך גם עכשיו. כמובן שמצד הרפואה המשלימה/הסינית זה לא תמיד ככה. הגלולות משנות את האיזון הטבעי של הגוף, וכל שינוי באיזון מפריע לגוף. אבל גם לפי הרפואה המשלימה ההפרעה לא חייבת להתבטא בבעיות פוריות, אלא יכולה לבוא לידי ביטוי בכל מיני דרכים אחרות. מאחר ורובנו לא חיות חיים מאוזנים ולא אוכלות אוכל מאוזן- אז הגלולות סתם מצטרפות לעוד פרק אחד בחוסר האיזון הכלל שלנו
שיהיה במזל טוב בקיץ
נועם שתמענה באוכל בריא ומאוזן כדי לתקן 40 שנים של חוסר איזון

לימור26

New member
תודה נועם../images/Emo140.gif

נשארתי מבולבלת וכנראה שאני אלך לשיחות דחופות עם עצמי אני ממש מבולבלת אבל המון המון תודה...לימור

3אריק

New member
לימור

לימור ערב טוב ! אמנם לא פרטת הרבה על מצבך והאם את עוברת טיפולי הפרייה כל שהם , אבל לגבי שאלתך על רירית הרחם אז כך..... רירית הרחם זה בעצם המקום או יותר נכון " האדמה " אליו אמורה להשתרש הביצית המופרת המגיעה לרחם . ככל שהרירית עבה יותר כך הסיכוי לקליטת ההריון טובה יותר , אמנם עובי רירית של 4 מ"מ נמוכה קצת למרות שהיו גם הריונות עם רירית של 5 מ"מ ,אבל אני בטוח שהרופא שלך יתן לך אסטרופם שזו תרופה שאמורה לעבות את רירית הרחם לקראת הזרעה או החזרת עוברים לרחם . אם תפרטי יותר אוכל לענות לך יותר בהרחבה בהצלחה אריה רפלקסולוג ומטפל בכיר טיפול בפסיכוקברנטיקה

הרמוניה

New member
מנצלת את השירשור לשאלה בזקיקים...

הייתי היום באולטרהסאונד ראשון אחרי 4 ימי הזרקת גונל ויום הזרקת מנוגון (5 אמפולות כל פעם). יש 5 זקיקונים קטנטנים-בין 7 ל9 מ"מ עם e2 115 ופרוגסטרון 0.44 היחידות חדשות עבורי ובהזרעות לא היו מתיחסים בכלל לזקיקים כאלה מה המשמעות שלהם בivf? מסתבר שעליתי כיתה אבל שכחתי לעשות את מבחן המעבר ואני לא מבינה הרבה תודה הרמוניה

עמית@

New member
הרמונייתי

זה אומר שטרם התחילה תגובה (אלה זקיקים ראשוניים שניתן למצוא מייד אחרי המחזור) גם רמות ההורמונים מסמנות שעדיין לא החלה התגובה. מקווה שתבוא מהר ויפה (אותה תגובה חמקנית
) את לא חיבת לעשות את המבחן- יש מועד ב´ (מועד בטא
) עמית

נועם@בת

New member
E2 נשמע התחלתי למדי

תלוי כמבון כמה הוא היה ביום השלישי לוסת. הזקיקים קטנים, אבל אני חושבת שליום רביעי לזריקות זה סביר. ביום הזה בדרך כלל עוד לא מציינים גודל, כי הם קטנים מעשרה מ"מ. נראה לי שאת בכל זאת בדרך הנכונה, לא חושבת שאחרי 4 ימים יש פריצה של הזקיקים. בהצלחה יפתי, אל תחכי לי
ותעברי הלאה, אני כבר אלך בעקבותיך.
נועם

למעלה