היי, חיפשתי פורום

היי, חיפשתי פורום

לסדרה הזאת, ובגלל שבתרגום כשמורידים את זה מהאינטרנט היה כתוב "הימלטות" אז חשבתי שגם ביס (כשגיליתי שזה משודר שם) קוראים לזה הימלטות ואז חיפשתי בשם הזה והחלטתי שאין פורום לזה בתפוז. אבל אני שמחה לגלות שיש
. אז, היי, ורק יש לי שאלה- שומרים כאן על חוקי ספוילרים? זה מאד חשוב!

Angelus

New member
שירה.../images/Emo24.gif

אנחנו משתדלים להרוס לכולם.. במיוחד לחדשים שמאיתנו. מוחעחעחע@#
זה באמת קצת בעייתי השם ואני אברר עם תפוז אם ניתן יהיה למצוא את הפורום גם תחת השם "הימלטות" וגם תחת השם "Prison Break". ברוכה הבאה לפורום, כיף לראות אותך פה.

איזה מניאקים!

משתדלים להרוס לכולם? אז אני ישר בורחת! ואל תתלהב עלי החדשים שבינינו
, אני לפי קצב ארה"ב! P:

Angelus

New member
יאללה, יאללה..

למה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע לפה? ואל תתחילי לבלבל לי עם "לא מצאתי בלה בלה בלה" מסיימת השנה, נכון?
*תיכון*

SHNI23

New member
רק אני מחכה כמו לא יודעת מה לפרק 16

שישוחרר לאינטרנט???????? נמאס לחכות כבר!javascript:InsertIcon('
')

Angelus

New member
!javascript:InsertIcon.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תפוז, תפוז.. כמוני כמוך.. אבל אני הפעם אחזיק את עצמי ולא אצפה בפרק שיודלף. אחכה לגירסא "הרשמית". אני חייב להיות חזק!

SHNI23

New member
אני כל כל מרוכזת בעלילה ממש לא

אכפת לי מהאיכות היא לא נראת לי כל כך גרועה ואני רואה את זה ישירות במסך הטלויזיה אז איך שהוא זה פחות מורגש אני חייבת להגיד משהו אני חושבת שמאז באפי (לא לתלות אותי כל מי שלא מת עליה) לא התלהבתי מסידרה כזו ובבאפי לא ראיתי את כל הפרקים כי תמיד היה לי YES ולא היה לי הוט אבל אף פעם לא ההיתי ככה במתח מסידרה ובטח שלא הורדתי את כל הפרקים וצפיתי ברצף כמו בנמלטים אך הגמילה קשה לי .... מאז שהפרק השני שודר בארץ ראיתי את כל הפרקים ועכשו אני בגמילה עד שיצא הפרק ה-16 אגב היי לכולם אני עוקבת כבר כמה ימים אחרי הפורום אבל עוד לא יצא לי לכתוב....יש עוד משוגעים כמוני?

obz4

New member
יש עוד הרבה משוגעים כמוך.

את לא לבד...וברוכה הבאה לפורום,בניגוד לסדרה-מהפורום הזה לא נמלטים.

fifaclub

New member
לא כל פרק יהיה הדלפה

לא כל יום פורים.. :) למרות שיש מצב שידליפו את פרק 16 ואם כן אז זה יגיע היום או מחר.. אבל עדיף כבר לחכות ליום שלישי...

למעלה