היי - חייב עזרה ב STORED PROCEDURE

z x 7 r

New member
היי - חייב עזרה ב STORED PROCEDURE

היי אני צריך לכתוב פרוצדורה - רק שלא הולך לי כל כך.. אני צריך לבחור רשומה אחת בכל ריצה, ומיד לאחר מכן למחוק אותה איך אני עושה את זה? אשמח לקבל עזרה... SELECT TOP 1 * FROM MYTABLE DELETE SELECTED ROW AFTER THAT THNX :(

גרי רשף

New member
קוד לדוגמה

Create Table #T(Sade Int) Insert Into #T Select 1 Insert Into #T Select 22 Insert Into #T Select 333 While (Select Count(*) From #T)>0 Begin Delete From #T Where Sade In (Select Top 1 Sade From #T) End​
לפרוטוקול עלי לציין שמחיקה בצורה כזו היא מאוד לא יעילה, ובכלל שימוש בלולאות ב-SQL אינו רעיון מוצלח, ומקווה שיש לך סיבה מספיק טובה לעשות בזה שימוש..

z x 7 r

New member
היי. תודה רבה על התשובה : אבל כבר הסתדרתי

משום מה אתמול לא רצה להתקמפל לי הקוד :) עשיתי עם פרמטר DECLARE @ROWNUMBER INT SET @ROWNUMBER = (SELECT TOP 1 ID_IN_A_ROW FROM_MY_TABLE) --z SELECT TOP 1 MYFIELDS FROM MY TABLE WHERE @ROWNUMBER = ID_IN_A_ROW AS SOME_ALIAS_NAME DELETE FROM MYTABLE WHERE @ROWNUMBER = ID_IN_A_ROW FOR XML AUTO, ELEMENTS לא בטוח לגמרי שזה הסינטקס אבל זה עבד לי בדיוק ועושה מה שהייתי צריך :) אגב - שאלה : אם אני כותב קוד פה בתפוז - איך אני יכול להצמיד את הקוד לצד השמאלי ? תודה .

למעלה