היי! חזרתי...

aviadbarel

New member
היי! חזרתי...

מצטער על היעדרותי בת השבועיים, היא נבעה מחוסר רצון של חברת האינטרנט שלי לסייע לי במעבר הדירה... אז עכשיו יש לי סוף סוף אינטרנט בחזרה, ומיד כשאסיים לקרוא את מאות האי מיילים שיש לי אני מבטיח להביא קישורים מעניינים וכו' בינתיים רק קפצתי לומר שהתגעגעתי :) בהמשך היום אשרשר לכאן תכנים מעניינים...

aviadbarel

New member
תקצירי הפרקים שהיו, ונתחיל עם פרק 1

שלום לכולם, אני מצרף את תקציר הפרק הראשו להנאתכם, אני אמשיך עם זה עד שנסיים את כולם... תוסיפו את הערותיכם, ובעיקר - תיהנו... הסופרנוס – עונה ראשונה – פרק 1 טוני סופרנו מנסה להיות איש משפחה טוב בשתי המשפחות שלו: האחת – אשתו, שני ילדיו ואמו האלמנה, ומשפחתו השניה – משפחת הפשע של ניו ג'רזי. הלחץ מהעבודה והמשפחה מוביל אותו להתקפי חרדה, כך שהוא מתחיל לראות פסיכיאטרית, שזה כמובן לא מסוג הדברים שהוא ירצה שיתפרסמו במעגלים החברתיים שלו... זה יכול להוביל לחיסולו, אז ברור שהוא שומר את המידע לעצמו. מה גרם לכל המתח הזה? נישואיו מעורערים, אימו צריכה להיכנס לבית אבות סיעודי (הוא קורא לזה "קהילת גמלאים" אבל היא עדיין לא מוכנה לעבור לשם). ג'וניור (דודו של טוני) רוצה לחסל בחור בשם פוסי מלנגה במסעדה של ארצ'י בוקו (חבר ילדות של טוני), דבר שטוני מונע על ידי הצתת המקום, בכדי למנוע מחברו את הפרסום השלילי שיפגע בהצלחת המסעדה... כשהמאפיה הצ'כית מנסה להיכנס לטריטוריה ולהשתלט על עסקי סילוק האשפה, כריס (אחיינו חמום המוח של טוני) "מטפל בבעיה" ומחסל את נציגם, וכל זאת ללא אישור מהבוסים. בנוסף על כל אלו טוני נחרד מהרעיון ש"ימי גדולתה של המשפחה" עברו ושהוא לא יצליח להיות גדול כקודמיו בתפקיד.

למעלה