היי....חזרתי....

e-shfiyut

New member
היי....חזרתי....

אולי כולכם שמתם לב שלא הייתי פה לפחות איזה שבועיים... אז הפעם זה לא היה ממבחנים.... לא שזה יעניין אתכם או משהו... אבל אולי קראתם בעיתון על נער בן 15 שהתאבד בחולון... זה היה החבר הכי טוב שלי מהגן, בקבוצה איתי בתנועה, ועד לפני שנה גם בכיתה שלי... זה פשוט מדכא איך פתאום בבת-אחד בלי להסביר כמעט כלום... התאבד!!! אני הייתי בדכאון איזה שבועיים ועכשיו אני אולי רק מתחילה לקלוט מה באמת קרה... אני עדיין לא מאמינה... ולאלה שמכירים אותי גם באייסיקיו.... שמידה... כן, זה הוא..... טוב, די אין לי כוח להסחט נפשית... שוב... אז זהו... ניב... אני תמיד אזכור אותך.... איך אפשר שלא??? לירן

Panther

New member
משתתפים בצערך

אני מבין כמה שזה קשה. איך היו התגובות של השאר?

goldy

New member
הבן אדם היה במשבר, בטוח!

קורה שאנשים במשברים (בגיל שלנו זה מאוד נפוץ, אני מדבר מניסיון) והוא חשב על התאבדות (גם זה נפוץ) ההבדל הוא שהוא ניסה והצליח. הרוב רק חושבים על זה, חלק קטן יותר מתכנן, חלק קטן עוד יותר מגיע כמעט לידי ביצוע וחלק קטן עוד יותר, ממש קטן, גם מצליח. ומי שלא מצליח, מצליח פעם שניה. (בדוק, 97%) משתתף בצערך :-( מסקנה: נסו לאתר את הבעיה מראש, כי זה יכול לקרות גם לכם.

Black Star

New member
ב-ב-ק-ש-ה תפסיק לדבר בקלישאות

אתה אומר עובדות ברורות... ברור שמי שמתאבד עושה את זה בגלל משבר מאוד עמוק. כולנו יודעים את זה, וזה הדבר הכי פחות משמעותי כרגע, אחרי שהאסון כבר קרה. נורא נורא קשה להתמודד עם מוות. עוד יותר קשה, כשזו התאבדות, וזה מישהו קרוב, וכל הזמן חושבים ``האם יכולתי למנוע את זה? אולי אם הייתי מתנהג אחרת...`` וכו`. וצריך לזכור שזו לא אשמתנו, אף פעם. ולא לחשוב ``מה היה אילו``, ולחשוב יותר על הדברים הטובים, על הזמנים הכיפיים שהיו יחד... לירן ממי.. אני כל כך משתתפת בצערך וכל כך מקווה שתתגברי על הכאב- ותצליחי לזכור את הרגעים הטובים והנעימים איתו, ולא רק את הצער על מותו. ומצטערת אם גם אני נסחפת לקלישאות... תרגישי טוב, משתתפת בצער. יעלי. Immerse your soul in love --

flowr..

New member
אוי...

אני משתתפת בצערך. ואני מקווה שתתגברי על הדכאון, אני מבינה איך זה, לאבד מישהו קרוב ... למרות שאני לא יכולה לדעת מה בדיוק את מרגישה כרגע, אחרי דבר טראגי כזה. ולמרות שאולי זה יכול להישמע נדוש- תיזכרי שתמיד הוא ישאר בזכרון שלך, ובלב שלך.

למעלה