היי, חזרתי.

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
היי, חזרתי.

תודו שלא יכולתם בשום אופן בלעדיי. אני משוטטת כרגע בין פורומיי ובאף אחד מהם אין משהו מעניין. לעומת זאת מחכות לי הררי עבודות להגיש ומעליהן גבעות של שיעורי בית שעליהן תילים של משימות שונות. ואני? האם אני ניגשת לעשות אחד מהדברים האלה? לא. אני נכנסת לפורומים שוממים, מסתכלת קצת בשרשורי דיוויד ספייד (
לשירןג), משאירה פה "שלום" ושם "היי" ובעיקר מבזבזת את זמני לריק. יום טוב לכולכם.

shirang

New member
צודקת, לא יכולנו בלעדייך...

כמו שאת רואה הפורום אכן שומם. צריכים אותך. אה תודה על ה
..
גם אני כמוך, דוחה את מטלותיי ולפעמים פשוט לא עושה אותן
אבל מתרגלים.. כבר יודעים איך להתמודד...מה לעשות שאנו מוצאים את זה מאוד נוח לשבת ולשוטט בעולמות שונים ע"י לחיצת אצבע קטנה וחוסר מעש.. נלך לעבוד קשה ולקרוע תתחת? לאאאאאא! אז נידפק קצת... לא נורא. בכל מקרה טוב שחזרת בובה אוהבים אותך (אני ופיצולי האישיות שלי-הנוכחים היחידים בפורום)

Eil

New member
טוב, אז אולי זה המקום לגלות...

שאני צופה טריה למדי ב"תהרוג". כל השנים האחרונות לא היו לי כבלים, התחברנו רק בחצי השנה האחרונה, ורק אז התחלתי לצפות בשידורים החוזרים. כך שאני עדיין לא מכירה את הסדרה היטב כפי שאני מכירה את "סיינפלד", או אפילו כמו "חברים", אבל אני אוהבת את פינצ'וניני החמודיני ובעיקר בגללו אני רואה את הסדרה. לא אכחיש שהייתי שמחה אם היו מחליפים את אליוט. וגם את מאיה. ואולי את ג'ק. נינה בסדר. מה נשאר? רק להודות לשירן שוב על שרשור דיוויד ספייד. ראיתם אותו כשהוא התארח ב"לארי סאנדרס"? שופון!

shnaps girl

New member
אף אחד לא שם לב אליי?

אני לא הייתי כאן כבר 4 ימים ואנשים פשוט התחילו להעלם מקיומי...... אני סופית נעלבתי! (תעודדו אותי)

shirang

New member
אנחנו אוהבים אותך שנאפס גירל!

ובאמת חסרת לנו.. רק תשתדלי להביע יותר נוכחות... למה נעדרת?????

נעה, שמנו לב שהלכת...

ובאמת חסרת לנו!!!!!!!!!!!!!!! התגעגענו!! (טוב, אני יכול לפחות לדבר בשם עצמי...) אבל אני עדיין לא סולח לך ולכרמל על שאתן לא מספרות לי את התוכנית שלכן!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אני קולט שטעיתי...

כתבתי נעה במקום נועה... סולחת לי? אני מצטער!!!!!!!!!!! (אחלה טעות... LOL)

חח...

נועה בקשר לתוכנית המסתורית[חחחח|איקוןשלהפרצוףהתחמןשאיןליכוחלבדוקאיךעושים| עדין ארין תשובה....

shnaps girl

New member
אני נעדרתי כי.....

הייתי בטיול לשלושה ימים בצפון (תל-חי והחרמון) המקום הכי מגניב בעולם (תל חי) וקיבלתי את הסיכה המפורסמת של תל חי

shnaps girl

New member
אני נעדרתי כי.....

הייתי בטיול לשלושה ימים בצפון (תל-חי והחרמון) המקום הכי מגניב בעולם (תל חי) וקיבלתי את הסיכה המפורסמת של תל חי

shirang

New member
של הנוע"ל?? גם חברות שלי בזה

מאיילון אין לי מושג איזה קן

למעלה