היי חזרתי

היי חזרתי

החליפו לי מחשב וכל הזמן הזה היסיתי להיכנס לאתר והיו לי בעיות איתו

היי

אני לילימון לשעבר וביגלל שהחליפו לי את המחשב אז מהיום אני לא לילימון אלא תה עליכם

תגידו...

אתם בכלל זוכרים את לילימון או לא כי כשכתבתי שאני לילימון אף אחד לא הגיב נ.ב השאלה באה מתוך סקרנות ולא כדי ל"עקוץ" מישהו

Digi Lista

New member
אני זוכרת../images/Emo13.gif

לא הגיבו כי כנראה לא היו כאן זאת תקופה די "יבשה" ועוד ביום שישי בלילה וגם בחנוכה(נוסעים להדליק את הנר הראשון עם משפחה שגרה במקום אחר...),אני שמחה שחזרת
את מוזמנת להשתתף במשחקים החדשים(וגם בישנים...),בדיון השטחי וכו´...אנחנו נשמח!אם כבר חזרת אז זה הזמן להראות נוכחות ולהשתלב בפורום בצורה הטובה ביותר!
מה תאריך הלידה שלך?ומה התמונות שאת רוצה ליומהולדת?(כמו שראית היום לגילמון יש יומהולדת ואנחנו חוגגים לו) נ.ב. למה לא שרשרת את ההודעה הזאת("תגידו...")?... טוב שחזרת,מקווה שתיהני כאן!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif

מה נשמע רוקט?...זה מזכיר לי(כתבתי את זה בפורום שלך לפני חודש בערך...)שאני צריכה לשלוח לך ממזמן כמה תמונות,הבטחתי לך ושכחתי(סניליות בגיל צעיר...),ועכשיו נזכרתי שוב(וגם נזכרתי שלא נכנסתי ביומיים האחרונים לפורום שלך,אני איכנס כשאני אסיים לחגוג לגילמון...) מתחשק לך שגם לך נחגוג יומהולדת?

rocket

New member
תמונות ?

אפילו אני שכחתי מזה ..... גם אני סנילית.. אבל לי מותר אני זקנ ה ^_^ איזה תמונות ?

יאקומו

New member
ברוכה החוזרת!!!

מצאתי את אתר חלומותיי... אתר רק, אבל רק אבל רק על... טאי!!!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
בא לך להגשים גם לי חלום,יאקומו?...

למרות שיכול להיות שהייתי בו אי פעם(מזמן,מה אני גם אזכור את המוני האתרים שביקרתי בהם?...)אבל אתר שלם על טאי?
... ולילימון(קצת קשה לקרוא למישהו "מתה עליכם"...)מה התאריך לידה שלך ואיזה תמונות את רוצנ כמתנה?(למה את לא משתתפת במשחקים?אנחנו רוצים להכיר אותך!)... רוקט איזה כיףלגלות שאני לא הסנילית היחידה בתפוז
...התמונות ששכחתי לשלוח(כן,סניליות זאת מחלה קשה...)היו של כפילי מושרה (משינזו)... אההה,ראיתם איזו חסכונית אני?בהודעה אחת תגובה כוללת לשרשור שלם!...(וכולם:יופי ליסטה,מתי תשתקי?תפסיקי לבלבל את המוח!חלאס!...)

יאקומו

New member
אני לא חושבת שתירצו את האתר...

קודם כל, הוא אומנם מדבר על טאי, אבל התמונות שם ממש פיצפוניות (אם כל מיינ כתובות אליהן שלא קשורות) ומדברים שם על טאיורה ומימי-טאי!!!!!

טיקיי

New member
את יכולה בכל זאת לתת את האתר?

בבקשה? האתרים היחידים שאני מכיר שמיועדים לדמויות מסויימות ולא לסדרה הם אתרים על טיקיי וקארי... דרך אגב אם מחברים טאי ומימי נראה לי שמקבלים טאימי

למעלה