ESU Boscorelli
New member
היי חזרתי! ../images/Emo98.gif
I missed u guys! חזרתי ולטוב... אז דבר ראשון אני חייב התנצלות לכמה אנשים כאן... פומיקי... אגב מעניין אם אתה יודע את פירוש המילה מהמונח הצבאי... דבר ראשון SORRY MAAAAAAN עשיתי טעות... לא הייתי צריך להעליב אותך ככה בפורום ניסיתי לתקן אותך וכנראה נפגעת אז סורי הריבים האלה הורסים את הפורום צריך לשמור אותם במסרים האישיים אז אני מתנצל אבל שלא תחשוב שאני חבר שלך עדיין.... הדעות שלך עדיין לא מוצאות חן בעיניי אבל זה לא לענייני הפורום אז סליחה...
אמממ מי NEXT? רומיאו.... אין מה להתנצל הוא גבר!
@יעל@ לא זכור לי שפגעתי בה... נכון? אם כן אז סורי... מיכל ק. סורי על הקבלת פנים הלא נעימה סליחה....
אממ BAV וואי התגעגעתי אלייה איפה היא? לא ראיתי אותה רושמת פה בזמן האחרון
עלי... וזהו.... אנשים חזרתי לפה במחשבה נוספת... לא יודע אם עדי קוראת את זה או לא אבל נמאס כבר מהריבים חזרתי לפה במטרה לא לפתוח בריבים כי אחרי הכל זה פורום משמרת ואני הולך לדבר פה על משמרת ככה שמעתה והלאה מי שינסה לפגוע או לפתוח פה בריב אני פשוט יתעלם ממנו... שזה הדבר החכם לעשות.... לגבי רעות... TNX FOR THE SECOND CHANCE אני מבטיח להיות בסדר... *כן המורה*
וכמובן משמרת משמרת משמרת... אחרי כל ההתנצלויות לחדשות:
חדדדדדשות!
כמה דברים... שמתי לב שיש פה המוווון חדשים! אז הייייי אחד גדול! אני בעד להרכיב רשימת של שאלות להכרות... מישהו רוצה להרכיב? אפשר גם לעשות שרשור תמונות כמו שהיה בפורום מתגייסים... דבר שני... ידוע לכם או לא לפני שבוע (בול!) חזרתי מפולין... כמובן היה עצוב... כל המחנאות והגטאות אבל כמובן היה שמח בגלל ה"התייחדות" עם הכוסיות... אבל עכשיו אתם שואלים למה זה קשור אליינו לעזאזל? אז בדיוטי פרי בפולין (כן יש שם כזה!) קניתי ניידת מברזל של ה NYPD להרכבה משהו מגניב וסרקתי אותה... להנאתכם... אוקי אז ככה אוסף הסמלים שלי גדל... הוא מכיל כרגע... 1 סמל של ה FDNY 1 סמל של יחידה ב FDNY 2 סמלים של משטרת גרמניה 1 סמל של משטרת פולין 2 סמלים של ה NYPD 1 סמל של WFD שירות הכבאות בוואשינגטון ועוד סיכות ועוד כמה סמלים שבדרך... עכשיו מדיי פעם (נאי ינסה כל שבוע) תנסה לעלות לפה פינה ביוזמה שלי ושל רעות של עידכונים ספויילרים וחדשות... אתם מוזמנים לבקר... אז זהו התגעגעתי לכולכם!
I missed u guys! חזרתי ולטוב... אז דבר ראשון אני חייב התנצלות לכמה אנשים כאן... פומיקי... אגב מעניין אם אתה יודע את פירוש המילה מהמונח הצבאי... דבר ראשון SORRY MAAAAAAN עשיתי טעות... לא הייתי צריך להעליב אותך ככה בפורום ניסיתי לתקן אותך וכנראה נפגעת אז סורי הריבים האלה הורסים את הפורום צריך לשמור אותם במסרים האישיים אז אני מתנצל אבל שלא תחשוב שאני חבר שלך עדיין.... הדעות שלך עדיין לא מוצאות חן בעיניי אבל זה לא לענייני הפורום אז סליחה...