היי! חזרתי!

smgfan

New member
היי! חזרתי!../images/Emo24.gif

מה העניינים? הכל טוב? כמה התגעגעתי לפורום! לא הייתי בארץ (הייתי באיטליה) והיה לי ממש סבבה שם!
ולא רציתי לחזור...
תחנות הרדיו באיטליה חורשות על Jaleo של ריקי מרטין
התמכרתי לשיר
Sean Paul - Get Busy השיר האחרון שחשבתי שאני אתמכר אליו! ואני רוצה להמליץ לכם על שיר איטלקי מאוד קליט ששמעתי אותו כמה פעמים ונדבקתי אליו. שיר פופ-היפ הופ חמוד בסגנון MTV עם ראפר וזמרת בפזמון- ממש יפהפה. השיר: Brusco - Ti Penso Sempre כדאי! כדאי להוריד! השירים האיטלקים ממש יפים! אה! ועוד משהו! ראיתי באיזו עיירה שנסעתי אליה שלטים של הופעה של אלאניס מוריסט!!!!! אבל לא יכולתי ללכת כי הייתי צריכה לטוס חזרה לארץ
לא נורא! ו.. זהו! ראיתי שטליה ירדה למקום 10 ואח"כ ל-16... חבל... תצביעו לה אנשים!!!

i love gina

New member
בגלל שאני מותש, כולם כנסו בקשה...

(אני ירכז את כל התגובות בכל השרשורים כאן, כי אין לי כוח, חזרתי עכשיו מהבריכה עם חברים.. היינו שם כל היום, וזה פשוט מתיש... אני מת מעייפות...) בכל מקרה, סמגפן- ברוך השב!!!!! התגעגענו! מיכל- ברוכה הבאה, ומזלט!! הזה שקרא לי קוף... נתעלם כי אתה אוהב את ביונסה... וזהו, לילה טוב לכולכם....

ברוכה השבה !!

וראית שהדיסק של טאליה נכנס למקום 11 בבילבורד מקום די נמוך אמרו שעשו לי יחסי ציבור ענקיים

smgfan

New member
למה נמוך? מקום די טוב../images/Emo98.gif

למרות ששנה שעברה היא נכנסה הישר למקום הראשון במצעד האלבומים הלטיניים. אני מקווה שהיא תעלה. ד"א היא היתה לפני שבוע-שבועיים בבית החוף של TRL אז צפו לראות אותה בקרוב אצלנו
והיא מקום 27 ב-100 הלוהטים של הבילבורד.

i love gina

New member
יחסית לציפיות זה מקום די נמוך

אמרו שעם הדיסק הקרוסאובר לאנגלית ועם הקשרים שיש לה.. כולם בנו על זה שהיא תעיף את ביונסה ותכנס ישר לראשון.... אז.... חהחה לה!!!!
אבל בכל זאת, מי בכלל מסתכל על מקומות בבילבורד? העיקר שאוהבים את המוזיקה... אז מה סמגפן, השגת את הדיסק בחו"ל?

smgfan

New member
ראיתי אותו, אבל הוא עלה 130 ש"ח!!!!

היורו הזה הורס את כל אירופה!
המחירים שם ממש יקרים אז העדפתי לחכות שזה יגיע לארץ...

smgfan

New member
כן, קוראים לו - Baby I'm In Love

שמעתי שלושים שניות ממנו והוא נשמע ממש טוב! הרבה יותר מסינגל הפתיחה שלה... אפשר לשמוע דגימות מהאלבום שלה- בבארנס אנד נובל או באמאזון. www.bn.com www.amazon.com

ועיR

New member
זה באמת שיר מהמם!! ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

טליה גדולה!! אני לא יכול לחכות לקליפ, אני מדמיין אותו במדבר ענק והשמיים מכוסים בעננים אפורים כאלו שחוסמים את השמש...

i love gina

New member
כן, נכון????

באירופה הדיסקים עולים ממש, אבל ממש יקר!!!!!! חשבתם שפה בארץ יקר? תחשבו שנית.... מי שבא לכאן מחו"ל בטח חוזר עם ערימות דיסקים כי פה עוד יחסית ממש זול................ הייתי שנה שעברה בפולין וצ'כיה (מסע מהבצפר) ונכנסתי למלא חנויות דיסקים, וכשחישבתי לשקלים יצא מחיר של דיסק ממוצע בין 130-150 שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזדעזעתי!!!!!!! בדיוטי פרי לעומת זאת מאד זול, כשדיסק נע בין 50-60 שקל. (אחד שבארץ יעלה נגיד 80-90...)

i love gina

New member
ניצול שרשור........

הדיסק של דידו: White Flag --- 1ST SINGLE Stoned Life For Rent Mary’s In India See You When You’re 40 Don’t Leave Home Who Makes You Feel Sand In My Shoes Do You Have A Little Time This Land Is Mine See The Sun והתמונה.....

Human Nature

New member
אתמול שמעתי חלק מהראשון שלה. |טל| †

(החלפתי ל-ROL של מדונה אחרי חצי מהדיסק) והוא לא כ"כ גרוע כמו שזכרתי אותו. יש בו שירים ממש ממש טובים (אני עדיין בשוק מ-"My Lover's Gone") ואני גם מחבב את הליריקה שלה. כנראה שהבעיה היתה בי

yanivtr

New member
האלבום נמכר כבר

במכירה מוקדמת באתר הישראלי לפיו זה ייצא בספטמבר

ועיR

New member
אני מאשים את הבחירה לסינגל הראשון

I Want You - שיר יפה, אבל כסינגל פתיחה- לא הכי טוב
היה עדיף אם היא היתה משחררת את הסינגל השני שלה כראשון, זה היה מקבל הרבה יותר נקודות
אבל לא נורא, אני בטוח שהיא תעלה במצעד!!
ותעיף את ביונסה!!!!

i love gina

New member
הוא לא "נמכר כבר"

פשוט אתה קונה את זה מראש, וכשזה יגיע לחנויות, גם ישלחו לך עותק מהאתר שהזמנת ממנו..... ועד שהדיסק של דידו יצא, ביונסה כבר לא תהיה בראש המצעד..... אלא אם כן היא תפתיע ותשאר הרבההרבה זמן בטופ..... ובקשר למיי לאבר'ז גון, שוק טוב או רע, לא הבנתי...

למעלה