היי, חזרתי

adi121

New member
היי, חזרתי ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אחרי 3 וחצי שבועות בארה"ב אני שמחה לחזור לארץ. יש לי המון מה להשלים למרות שיש שם הכל ראיתי כל מיני דברים (כולל פשע מן העבר 3
) ראיתי את האמי ופיספסתי את נמלטים, לא נורא. היה לי ממש כייף חיים בלוס אנג'לס, הוליווד וכל הסביבה. יש לי הרבה תמונות, הייתי באולפנים של האחים וורנר ובכל מיני מקומות בהוליווד, הייתי באו.סי האמיתי. בסך הכל נהנתי מאוד! נכנסתי מפעם לפעם לאינטרנט כשיכלתי בדקתי שהכל טוב בפורום, ובאמת הכל מעולה. אני התגעגעתי לכאן
אני אעלה בהמשך עוד כמה תמונות קשורות. יום רביעי אני מתגייסת, ואני רואה שאדם עושה עבודה טובה, אז אל דאגה. אוהבת, עדי

timor014

New member
ברוכה השבה

אני שמחה שנהנית רק שאלה אחת אני כנראה יטוס לאמריקה עוד כמה חודשים ורציתי לדעת עים את יודעת עים אני גם יוכל להיות באולפני וורנר כי הם עכשיו עוברים לערוץ החדש CW

TheLost

New member
כן, האולפנים לא נסגרים.

רק הערוץ נסגר והופך ל-CW, אולפני ה-WB תמיד יהיו אני מניח... אתה יכול להזמין כרטיסים דרך האתר, זה לא זול אבל זה שווה את זה
במיוחד אם את חובבת חברים.

adi121

New member
אני חושבת שהם לא ישתנו..

אני הייתי רק מבחוץ.. אבל אפשר להיכנס לסיור של שעתיים ורבע במחיר של 55 דולר לאדם אם אני זוכרת טוב..
בכל מקרהנה תמונות מבחוץ..

adi121

New member
הנה עוד..

יש גם שלט ענקי כזה של אי אר שצילמתי, של אלן ושל עוד סדרות שכנראה עוד לא הגיעו..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

קודם כל: ברוכה השבה
שמח שנהנת, וגיוס קל ונעים אופקורס. ועכשיו לקצת קיטורים: למההההההההההההההההההההה למהלמהלמהלמה ????
למה אני לא יכול לנסוע ללוס אנג'לס?
גם אני רוצה הוליווד! גם אני רוצה או.סי. גם אני רוצה אמריקה
שלוש שנים עברו. אני רוצה שוב
בווו בווו זהו, הוצאתי את זה. העולם כמנהגו ימשיך.

למעלה