היי, חזרתי מחו"|ל

אודלינה

New member
היי, חזרתי מחו"|ל

כבר לפני שבוע, אבל המחשב שלי מקולקל, אז אני מגיבה מהבצפר... מה שלומכם??? איך היה הים בישראל? אגב החודש אני קונה חליפה סוףסוף. אלוויס, תגיד לי אם מישהו ריכל עליי...

אודלינה

New member
ולעופר

אין לי מחשב כרגע, אני אשלח לך הודעה פרטית בקשר למה שקרה! וזאת לא אני, זה בלוג משותף שלי ושל אחותי, אני לא שמתי לב למה שקרה, אני מאוד מאוד מצטערת על זה, ומבינה אותך שזה לא בסדר. גם אני הייתי מתעצבנת כי לפי דעתי זו פגיעה בפרטיות. אם אתה רוצה, אז כשיהיה לי מחשב תדבר עם אחותי. באמת שלא הייתי עושה את זה. שטויות של ילדים קטנים.

IShavit

New member
אין צורך למחוק ת'פוסט פשוט תגלגלי

ת'תמונות שלי משם... דיי עיצבן אותי

jKiTTiE

New member
אודליההההההה

ברוכה השבהה =] נווו ספרי איך היהה תמונות משוו!??!

אודלינה

New member
תודה!!:)

היה כיף כיף וכיף! זה לא היה טיול גלישה אמנם, אבל יש לי מלא תמונות ממש יפות ואני אעלה אותם בשבועיים הקרובים (מתי שיהיה לי מחשב.) זה יצא על הכריסמס.

maorubin

New member
פה אין ריכולים.. :)

מקווה שנהנית... מחכה לסיפורים משם... :)

eli surf

New member
ברוכה השבה

מה קורה אודליה תיפתחי כבר את המסנגר שלך

אודלינה

New member
דווקא חפרתי קצת בדפים קודמים

וגיא לכלכך עליי קצת... חפיף. ראיתי את המסר ששלחת לי. תודה! כשיהיה לי מחשב אני אוסיף אותך למסנג'ר ואייסי. היה ממש כיף.

אודלינה

New member
גיא בוא בוא כנס שניה

אני לא מכירה אותך, אתה לא מכיר אותי, שנינו לא רואים אפפפפפחד ממטר, לא עשיתי לך כלום, ואתה בא ומסתלבט עליי?? אז סבבה, אתה גולש בדרא"פ, (ואל תתחילו לומר לי הלוואי והית גולשת כמוהו. נכון הוא תותח אבל אין קשר לזה עכשיו) וזה לא נותן לך זכות לתפוס תחת על הפורום הזה, אתה בנאדם כמוני וכמו אחרים, אז תתחיל להרגיע או שתשים כובע שלא ישרף לך המוח מהשמש. חבל, אני באתי לפורום הזה בשביל להנות וחשבתי אני אמצא אנשים בסבבה במקום זה אני מתעסקת עם חרטטנים. ואני רוצה להזכיר לך איך זה התחיל. אני רשמתי הודעה על זה שהתעצבנתי מהשיחה של הבנות (וגם אלוויס ועוד כמה גולשים רשמו אותוווו דבר) ואתה פתאום בא, ומתחיל לכלכך עליי כאילו הרגתי את אמא שלך, למה כולכם נטפלתם אליי?? היו עוד הרבה שרשמו אותוווו דבר כמוני, אז דיי כבר תתבגרו זה סתם עושה אווירה לא נעימה. יום טוב

תתרגלי

את לא תגידי לי מתי איך ועל מי לצחוק אם בא לי לצחוק אני יצחק אז דיי לזיין

אודלינה

New member
וואלה.?

עזוב דיי לתפוס תחת הראת לכולם איזה מין בנאדם אתה אבל תענה לי רק על שאלה אחת: מה הבעיה שלך איתי? כי באמת, מזה לא בא לי טוב האווירה המחורבנת שאתה יוצר פה בפורום

תעזבי...

1. הוא אשדודי. 2. זרקו אותו מהשייט. 3. זרקו אותו מהארץ לאפריקה. 4. אין לו חברים. 5. אין לו חיים. 6. הוא המציא את הגלגל. 7. הוא המציא את הגלשן. 8. הוא גולש רק במחשב!

חחחחחח תקשיבי לשלום הוא חכם

מי שתופס תחת זאת את ואין לי בעיה איתך...יש לי בעיה עם כאלה שחשות שהן גולשות אבל הן לא!! ויש כמה כאלה בפורום.. ושלום יא גבר גבר 1.אשדודי לשעבר (וגם...יש בעיות?! חחח) 2.פרשתי--->התחלתי לגלוש 3.נכון 4.מה אתה לא חבר שלי? 5.אני מת 6.כה 7.חבר של אבא (יותר נכון הביא את הגלשן הראשון לאשדוד) 8.מה אתה מדבר תראה איפה אתה נמצא

ILANA360

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח מילת שלום

פעם ראשונה שהעלתה עלי גיחוך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיא כפרע שלי

Black Soul Om

New member
קשה לי לצחוק מבדיחות שלו...

ואם כבר התחלנו לדבר בסיכומים (מי ישמע זה שיעור הסטוריה) אזז....: 1. באמת שניסיתי לצחוק אבל נזכרתי בימים עברו... ואז התעצבנתי מחדש.. 2. הפרשה של בת גלים נגמרה... וואט דה פאק אתה עושה פה?! הייתי בטוח שאתה נכנס לפורום גלישה רק כדי לעצבן ביציאות כמו "זובי עליכם יש מרינה" 3. גם גיא... וגם אודלינה... תתבגרו זה מתחיל לעצבן... חפרתם על הנושא כבר 8 שנים... שמישהו ממכם יסתום ת'פה ויבליג וככה זה יסתיים 4. זה מדהים איך אני אוהב להתערב בריבים של אחרים ולשחק אותה מסדר את כל העניין.. 5. מדהים גם שאני מצליח

אודלינה

New member
לא בא לי להקשיב למתושלח

יאללה מה אני מוציאה עליך אנרגיות בכלל סתם משחק אותה... המממ.... אני לא גולשת? אוקי תמציא סיפורים. שבוע הבא אני קונה חליפה. זובי עליך

אודלינה

New member
אה סורי קודם על המתושלח חח... לא הב

נתי נכון. קרעת אותי ברגע זה. סחתין

למעלה