היי חזרתי מהטיול!!!!!

deep ocean

New member
איזה כיף

נו איך היה?

איך היה בטיול????

אוקיי אז ככה, היה כיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!1 פשוט כיף!!!! אני מאוד נהנתי. הנסיעה הייתה שלוש שעות, הגענו למדבר יהודה ופתחנו במסע רגלי של בערך 5 שעות, אחרי זה הגענו לאוהלים שלנו, היינו בחוות הנוקדים, שזו חווה בדואית, עשו לנו היכרות עם הבדואים והמנהגים שלהם, שתינו תה טעים פשוט כל כך טעים שאתה מרגשי איך הוא עובר לך בגרון!!!
בלילה הסתובבנו כמובן, עשינו בלאגנים... היה בלילה גם דיסקוטק בחווה והלכנו ורדנו והיה סבבה, השתחררתי בריקודים!!! אוקיי למחרת עלינו על הר, ואז ירדנו ממנו בערך כשבע שעות. היה קשה, אך כייף, ירדנו ממקומות גבוהים נורא... לקראת הערב היה קריוקי והתחלנו לשיר והיה כיף, בערב הזה היו זיקוקים כל הילדים שהביאו נפצים עשו זיקוקים. היה קטע מה זה מצחיק, התארגנו איזה 50 ילדים ובאו למאהל אחד שבו ישנו המחוננים וכל הילדים שהתארגנו כל אחד היה לו ביד או בקלוואה או בצק, ואז הם בפרו אחד שתיים שלוש, וזרקו לתוך המאהל שלהם.... זה היה מצחיק......... אך אכזרי ..... אני לא השתתפתי בקטע הזה... אני תארתי לעצמי איך אני הייתי מעוצבן אם היו עושים לי את זה. ביום השלישי היינו במצדה והיה אחלה, חזרנו הבייתה היו קצת פקקים והגענו בשלום..... היה כיף....... שלכם באהבה, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
איזה כיף, נשמע שממש נהנת

גם אני נהניתי בכמה ימים האלה עשיתי מלא דברים וואי, באמת שהיה לכם PURE FUN שם בטיול אז חזרת עם אנרגיות חדשות, הא? שולחת לך מייל...

קיבלתי את ההודעה באי סי קיו.....

מצטער שלא עניתי בזמן, פשוט לא הייתי ליד המחשב, אני אכלתי למעלה במטבח ולא יכלתי לענות.... בקיצור אני הכרתי שם הרבה אנשים חדשים..... יש כמה בנות על הכוונת אבל עדיין יש משהו שעוצר בעדי מלהתחיל איתם, אפילו לדבר איתם, דווקא עם אנשים חדשים שאני לא אוהב מבחינה רגשית וזוגית אני בלי בעיות מתחבר, אני הייתי רוצה להגיע למצב הזה בשני המצבים. בקיצור היה כל כך כייף, היו מלא הליכות....... הכרתי אנשים חדשים..... חלק מהילדים מהכיתה שלי פשוט ילדים מגעילים, אנשים של זבל, הם בחיים לא יעזרו לך בעת צרה, והם כל כך מנייאקים, לפחות הכרתי בטיול אנשים חדשים ואנשים מה זה טובים.... תגידי מה את חושבת שאני יכול לעשות עם הילדים הזבל האלה, הם כל כך מעצבנים, הם כל פעם מציקים, ניסיתי להתחבר אליהם אבל הם דופקים אותך.... אני אתאר אותם ככה: -הם לא יעזרו לך בעת צרה. -הם תמיד יציקו לך. -הם תמיד ינסו להתחיל איתך, הכוונה יתנו לך סתם אגרוף בלי סיבה. אני מנסה להתעלם מהם, בימים הראשונים בביה"ס אני פשוט לא יכלתי והחזרתי להם והם פשוט ממשיכים, פעם אחת מישהו נתן לי אגרוף בכתף אז החזרתי לו בדיוק אותו הדבר, ואז הוא אמר לי מה אתה מתלהב? והוא קם אלי, הוא חשב שאני אפחד ממנו, הם חושבים בגלל שאני לא כל כך גבוה, הם יכולים להיות בדרגה מעלי או משהו, אז אני קמתי מולו, והוא התחיל לפחד.... אבל אני לא יודע, עכשיו אני מנסה להתעלם מהם.... לא כל כך מצליח..... מיכל מה את חושבת?? בן מה אתה חושב? חברים הפורום???? יש הצעות???? אבל אל תדאגו הם בחיים לא יצליחו לשנות לי את המצב רוח.......
שלכם באהבה, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
עידודו הלוחם הדגול ../images/Emo13.gif

אין לי מושג מה לייעץ לך נראה לי שתמשיך להקשיב לאינסטינקטים שלך בנוס, נראה לי שלאט לאט אם הם ינסו להציק לך, ואתה תחזיר להם-הם יבינו שהם לא יכולים להתעסק איתך. הם יעדיפו ללכת למטרה נוחה יותר; למישהו חלש יותר. אתה יודע, כמו הנמרים בערוץ 8 שנטפלים לאיילה הפצועה/החולה... בהצלחה ותמשיך להקשיב לתחושות שלך תלך אחריהן תלך אחרי מה שאתה מרגיש! בסופו של דבר יהיה בסדר
בהצלחה המון אהבה מיכל

היי מיכלוש אני לא בן אדם

שדואג רק לעצמי אלא גם לאחרים, אני רוצה שהם יפסיקו בכלל להיות ככה מול כל אחד, הכוונה היא שאם אני אחזיר להם והם ילכו למישהו יותר חלש לא רק בכוח אלא בביטחון אני לא רוצה שהוא יפגע, אז אני מעדיף פיתרון על ידי כך שהילדים האלה ישתנו. אך אני לא יודע איך אפשר לשנות אותם.?? שלך באהבה, עידודודו הלוחם

למעלה