קיבלתי את ההודעה באי סי קיו.....
מצטער שלא עניתי בזמן, פשוט לא הייתי ליד המחשב, אני אכלתי למעלה במטבח ולא יכלתי לענות.... בקיצור אני הכרתי שם הרבה אנשים חדשים..... יש כמה בנות על הכוונת אבל עדיין יש משהו שעוצר בעדי מלהתחיל איתם, אפילו לדבר איתם, דווקא עם אנשים חדשים שאני לא אוהב מבחינה רגשית וזוגית אני בלי בעיות מתחבר, אני הייתי רוצה להגיע למצב הזה בשני המצבים. בקיצור היה כל כך כייף, היו מלא הליכות....... הכרתי אנשים חדשים..... חלק מהילדים מהכיתה שלי פשוט ילדים מגעילים, אנשים של זבל, הם בחיים לא יעזרו לך בעת צרה, והם כל כך מנייאקים, לפחות הכרתי בטיול אנשים חדשים ואנשים מה זה טובים.... תגידי מה את חושבת שאני יכול לעשות עם הילדים הזבל האלה, הם כל כך מעצבנים, הם כל פעם מציקים, ניסיתי להתחבר אליהם אבל הם דופקים אותך.... אני אתאר אותם ככה: -הם לא יעזרו לך בעת צרה. -הם תמיד יציקו לך. -הם תמיד ינסו להתחיל איתך, הכוונה יתנו לך סתם אגרוף בלי סיבה. אני מנסה להתעלם מהם, בימים הראשונים בביה"ס אני פשוט לא יכלתי והחזרתי להם והם פשוט ממשיכים, פעם אחת מישהו נתן לי אגרוף בכתף אז החזרתי לו בדיוק אותו הדבר, ואז הוא אמר לי מה אתה מתלהב? והוא קם אלי, הוא חשב שאני אפחד ממנו, הם חושבים בגלל שאני לא כל כך גבוה, הם יכולים להיות בדרגה מעלי או משהו, אז אני קמתי מולו, והוא התחיל לפחד.... אבל אני לא יודע, עכשיו אני מנסה להתעלם מהם.... לא כל כך מצליח..... מיכל מה את חושבת?? בן מה אתה חושב? חברים הפורום???? יש הצעות???? אבל אל תדאגו הם בחיים לא יצליחו לשנות לי את המצב רוח.......
שלכם באהבה, עידודודו הלוחם