היי חזרתי מהדייט!!

infatuation

New member
היי חזרתי מהדייט!!

היה לי ממש נחמד! והוא ממש חמוד! והייתי כ"כ לחוצה לפני זה חבל על הזמן.. ובסוף קצת כי עדיין התרגשתי קצת אז די קפצתי לו מהאוטו מהר, אני מקווה שהוא לא קיבל את הרושם הלא נכון מזה. וגם לא הייתה נשיקה או משהו. לא יודעת אבל אם הוא רצה גם כי כמו שאמרתי די קפצתי מהאוטו. הוא אמר שנדבר. אז נראה מה הוא חושב. היה לי אבל קצת פאדיחות כי פתאום הגיעו 3 ילדים מהשיכבה שלי לאיפה שישבנו.. וזה היה לי מוזר. אבל חפיף כמו שאומרים. אז כמו שאת/ם רואה אני עדיין די בהתלהבות והלך ממש טוב לדעתי. נראה מה הוא חושב. לילה טוב!

qt1

New member
ואני מחכה לך כוססת ציפורניים../images/Emo105.gif

נו???????? ספרי פרטים!!! איך הוא? חתיך? ומה לבשת בסוף? מה סגרתם? שתדברו בטלפון? אם קפצת מהאוטו איך רצית נשיקה? ברחת לו... אני מאושרת בשבילך ואת אחלה שעידכנת נשמה , הוא מצא חן בעיניך חיצונית? וגם באופי ממה ששמעת? להתראות נסיכה QT

infatuation

New member
אז ככה

הוא נראה .. הוא לא חתיך אבל הוא נראה טוב. חמוד כזה. לבשתי את הגופייה הלבנה עם הפרחים הורודים וג'ינס חמוד כזה. כן אני יודעת שהיה דבילי שקפצתי מהאוטו, אבל לא נורא, פעם הבאה
הוא אמר שנדבר.. אולי בטלפון, אולי באינטרנט, אני לא יודעת למה הוא התכוון בדיוק. תודה שאת שמחה בשבילי, כשחזרתי ההורים שלי התחילו לחקור אותי, או יותר נכון אמא שלי. אבל עניתי לה בתשובות של כן ולא וזה עבר. וזהו.. אין יותר מדי פרטים פשוט ישבנו ודיברנו והיה נחמד מאוד.

qt1

New member
בכלל לא דבילי ../images/Emo68.gif

היית בצום! LOL זוכרת? רצת כדי לאכול משהו
אני סתם צוחקת... אני בטוחה שנראית נהדר ואם את מדברת בחיים מחוץ למחשב כמו שאת כותבת , אז אני משוכנעת שהיתה לו בת שיחה מאוד מעניינת ושהוא נהנה. גם אם לא ייצא מזה משהו , לפחות את טבילת האש שלך עברת וראית שהשד לא כל-כך נורא. אפילו נראה טוב
לילה טוב QT

infatuation

New member
חח.. האמת אפשר להגיד שהייתי בצום

סתם... פשוט מלחץ היה קשה לי לאכול. ולצערי אני לא מדברת כמו שאני כותבת.. אני די שקטה, לא מדברת הרבה למרות שכן הצלחנו להעביר שיחה מאוד נחמדה. וכן.. את צודקת גם אם לא יצא מזה משהו ראיתי שזה לא כזה נורא. ואולי גם יהיה לי יותר קל פעם הבאה.

qt1

New member
הכל בסדר infatuation ? ../images/Emo24.gif

איך עבר עליך היום?/ איך את? QT

infatuation

New member
הכל בסדר אצלי

היום.. האמת בבוקר קמתי עם תחושה רעה, בקשר לכל הדייט, כאילו התחלתי לחשוב שזה לא ילך.. ושלא בטוחה שעשיתי רושם טוב. אבל זה עבר. והחלטתי שעם כמה שהתלהבתי ממנו, גם אם זה לא ילך, הרווחתי מזה בכל זאת משהו, כלומר מעט נסיון. עדיין לא דיברנו, ואני די במתח כל היום, לא יודעת אם להתקשר, או לחכות שהוא יתקשר, או שנדבר במסנג'ר? והוא בכלל לא מתחבר.. אז חשבתי אולי הוא עסוק כי ההורים שלו חוזרים מחר מחו"ל. או שהוא לא יודע מה להגיד. היום אני הולכת למסיבת פרידה מאחד מידידיי. הוא נוסע לבלגיה לשנתיים עם ההורים לשליחות. הודיעו לי על זה ברגה האחרון ולא הספקתי לקנות לו כלום וזה די מצער אותי. אבל אני מניחה שגם ככה מיותר לקנות קשקושים למי שעובר לחו"ל כי כמה הוא כבר יכול לקחת איתו לשם? זהו בינתיים.

qt1

New member
../images/Emo23.gif ואם זה לא יילך?

כלומר... מה הדבר הכי גרוע שזה בכלל אומר? לא אז לא , הפסד שלו (את מכירה את השיר של שרון חזיז "הפסדת איכות" זה חלק מהשיר!!!) את צודקת לגבי ההסתכלות על הצד החיובי של הפגישה , ההתנסות הזו בפגישה היא מאוד חשובה עבור כל אחת ואחד ובהחלט יצאת ברווח במובן הזה ,גם אם הקשר לא יוביל לחברות ואפילו אם הוא יגמר. אל תהיי במתח , אין לך כל סיבה להיות במתח , היית במתח לפני הפגישה וכעת את במתח שוב , זה לא תורם לך שום דבר וחבל על כל שבריר שניה שאת שוברת את הראש וחושבת בשבילו. ירצה קשר- הוא יודע איך למצוא אותך. לא ירצה- סלאמת... כו-------לה פגישה! תנסי לראות דברים בפרופורציות אחרות , אם את נותנת לפגישה הזו 100% צומי , תורידי לפחות 0 אחד ,זו רק הצעה כמובן , אני לא יכולה להחליט בשבילך שום דבר. איזה כייף לידיד שלך , בלגיה!!! שנתיים של שוקולד טוב LOL . הוא יקח איתו את הזכרונות מהמסיבה ויזכור מי בא להיפרד ממנו , תמיד אפשר לשמור על קשר דרך המסנג'ר או האיסיקיו וגם במיילים , למתנות בעיניי לפחות אין הרבה ערך , אבל זו אני... העיקר שאת בסדר חמודה וכל הכבוד שיצאת אתמול לפגישה , תנסי להוריד מתח , זה חשוב. חיבוק QT

infatuation

New member
../images/Emo7.gifqt

אני חושבת שהרסתי הכל כמו תמיד. הוא לא התקשר בכלל, רק פעם אחת דיברנו באינטרנט כמה דקות והוא הלך
אני חייבת להפסיק לחשוב על זה כ"כ הרבה, אבל אני לא מצליחה..

qt1

New member
אוי ....../images/Emo24.gif

למה את כותבת "כמו תמיד"??? כתבתי לך בהודעה הקודמת שזה הפסד שלו , תתחילי לראות את הדברים בצורה הזו ויוקל לך. אי-אפשר לדעת מה המניעים שלו (פער הגילאים נראה לי מאוד משמעותי בגיל הזה , נראה לי שצדקת לגבי הציפיות שלו. ) , אבל זה לא אומר שהרסת חלילה משהו!!! זו את ומי שאוהב אותך, אוהב אותך כמו שאת וכך יהיה במהלך כל חייך , עם גמישות שלך לכאן או לכאן ושל הצד השני. את יודעת שיש פורומים של בליינד דייט? אם תבקרי באחד מהם תראי כמה שזה קשה לצאת מבליינד דייט עם קשר... את כל-כך אמיצה על שהלכת לפגישה ואין כל טעם להתייסר על שהוא בחר לנתק קשר , אם את מאוד סקרנית את יכולה לשלוח לו מכתב ולשאול אותו אם הוא מוכן לשתף אותך בהחלטה שלו שלא להמשיך בקשר... אני לא ממליצה לך לעשות את זה ולא לא ממליצה לך , אני מציעה לך להמשיך הלאה , להחליט שאת כן מצליחה להפסיק לחשוב על זה כל-כך הרבה . יהיה בסדר , את תראי... לאט לאט הכל יסתדר . שבוע טוב ושמרי על קשר , אני אשמח לדעת איך את. חיבוק QT

infatuation

New member
אני חושבת שאולי אני סתם מבואסת כי

פעם ראשונה אני פוגשת מישהו שבאמת שווה היה להיפגש איתו, כלומר, הוא לא סתם אדיוט וחרמן כמו הבחור הקודם שיצאתי איתו. וגם לא הייתה לי שום תלות בו או לו בי כמו עם אלי. כלומר זה היה.. נקי.. עם תחילת הלימודים הכל ישכח אני אהיה עסוקה מדי בשביל להמשיך לחשוב על זה. גם ביום רביעי חברה שלי חוזרת לקנדה אז ביום שלישי ניפרד ממנה שוב. וביו רביעי יש מסיבה לתינוקת שנולדה לבת דודה שלי. ויום חמישי אני כבר לומדת. וזהו, אני כבר לא יכולה לחכות שהשנה הזו תיגמר ואני אהיה משוחררת מהלימודים האלה.

qt1

New member
infatuation ../images/Emo140.gif

את מאמינה שכל הבחורים שתיפגשי בעתיד יהיו אדיוטים וחרמנים כמו הבחור ההוא? (כתבת עליו כאן? אני לא זוכרת כל-כך) לא , זה לא היה נקי ... את חששת מאוד מהקשר עם הבחור בגלל פעם הגילאים ובגלל נסיונו המיני וגם הוספת וכתבת שאולי זה עלול להפריע לקשר ביניכם להתפתח , את בעצמך עשית אנליזה לקשר עוד לפני שהוא התחיל ואולי עשית את זה מהסיבה הפשוטה שאת מכירה את עצמך וידעת שלא תוכלי להיות בקשר כזה? מה דעתך? אולי בגלל זה לא דיברת כל-כך בפגישה? אולי בפנוכו שלך לא רצית את הקשר "המאיים הזה"? חומר למחשבה... אני לא מוצאת שהיית יכולה להיות בקשר עם בחור אחרי צבא שכבר חווה מערכות יחסים עם נשים בעוד את וסיבותייך איתך זקוקה להמון חיבוקים סבלנות וסובלנות ויותר מכל לחבר נפש. אני לא שוללת קשר שיהיה מבוסס גם על סקס ,אבל אולי כדאי שתשימי לב לדברים האחרים בחייך בשלב זה , שתתמודדי עם המהמורות בדרכך לפני שאת עולה על הרים , מה דעתך? יש לך בשלישי מסיבת פרידה וברביעי עוד אחת ... השנה הזו תעוף לפני שתגידי ג'ק... נשיקות וחיבוק גדול QT

infatuation

New member
אולי את צודקת..

בכל מקרה, אני חושבת שלפחות כשדיברנו באינטרנט הוא יכל להגיד לי שהוא לא מעוניין בקשר. אמרו לי לנסות להתקשר אליו מחר, ומצד שני גם אמרו לי לא להתקשר בכלל. אז אני לא יודעת מה לעשות עכשיו. אני רוצה שאלי יחזור כבר.. אנחנו מדברים 10 דקות בקושי ביום, ואני לא רוצה להתחיל להגיד משהו ואז לסיים את זה באמצע, כי אז זה יציק לו. ואני מתגעגעת אליו. הנה עוד בחור אדיוט! ובקשר לשאלה הראשונה שלך, לפני הדייט הזה הייתי די בטוחה שכל בחור שאני אפגוש יהיה אידיוט וחרמן, אבל הוא היה ביישן, ונחמד, וחמוד...

qt1

New member
אולי אני טועה?

אני לא בטוחה שהוא לא מעונין בקשר , יכול מאוד להיות שהיה משהו בפגישה הזו , אולי משהו שאפילו נאמר וגרם לו 'להבין' שאת לא מעוניינת בקשר איתו... חשבת על אפשרות כזו? וגם אם נניח לרגע שהוא לא רוצה בקשר איתך , זה לא דבר קל לומר לאף-אחד , את עוד תיתקלי במצבים כאלו במהלך חייך , בהם את תצטרכי לומר לבחורים שאת לא מעוניינת בקשר רציני איתם , זה לא נעים , קל וחומר אם הבחור כן מוצא חן- בעיניך...(מה שאומר ש...) אני חושבת שאם את מרגישה רצון עז לדעת מה גרם לו לסגת מהקשר , את יכולה להתקשר - אני לא יודעת אם הוא יאמר לך את האמת אבל אם את רוצה לדעת - מאוד רוצה , אז כן!!! , תתקשרי ואל תמעיטי בערכך לא בחשיבה שלך לפני השיחה ולא במהלך השיחה (בוודאי שלא אחרי ולא משנה מה הוא יאמר!) , תזכרי שאת בחורה מיוחדת שקפצה למים העמוקים לבד ובאמת שאת ראויה לקשר הכי אוהב ואיכותי שאפשר , אני יודעת עד כמה הפגישה היתה לך קשה... תזכרי את זה ותני לעצמך קרדיט / חיבוק... מתי אלי משתחרר מהכלא הצבאי? איך את מרגישה? איך התאבון שלך חמודה? לילה טוב חיבוק QT

למעלה