המשך......
"הם באים" אמרה והביטה מאחורי גבה בעצים שהחלו לנוע ומתוכם הגיחו רמאדים. סוסה המשתולל נמלט במהירות, משאיר מאחוריו עננת אבק. "טוב שהחרב הייתה עלי." אמרה בחיוך מתוח. "נסיכה, קחי"- אורלוק השתעל שוב –"קחי את הסוס שלי ולכי תרכבי עד שתגיעי לארנוליס." "אל תדבר שטויות, אני לא עוזבת אותך כאן." -אמרה במרדנות"- "אני אלחם בהם." היא אמרה ותפסה את חרבה, והחלה לטבוח ברמאדים באכזריות. לבסוף היא מחתה דם ממצחה וקרעה את הרמאדן האחרון שנותר לחצי. חבריו היו מוטלים על הקרקע, לא במצב יותר טוב ממנו. היא הסדירה את נשימתה ורצה אל אורלוק, משליכה מידה את חרבה המגואלת בדם. "איבדת המון דם." אמרה ברצינות. אורלוק הסתכל עליה בספקנות, כנראה בגלל שהיא נראתה לא פחות מדממת ממנו. על מצחה היה מרוח דם היכן שמחתה את ידה במהלך הקרב, ושפתיה היו אדומות באופן מפחיד. היא העבירה את ידה בשערה, מנסה להזכר מה היו עושים הרופאים בתוכניות בית-החולים שאהבה תמיד לראות. "אני חייבת להוציא את החץ, אבל זה יכאב." אמרה ותפבה בזנב החץ. "בס-אדדדר!" צרח אורלוק מכאבים כאשר לי משכה את החץ מבטנו, לא בעדינות יתרה, יש לומר. בזמנים רגילים הייתה לי מחייכת בסיפוק למראה הכאב של אורלוק, אך הפעם היא עבדה ברצינות תהומית. "טוב, עכשיו אני צריכה לעצור את זרם הדם." אמרה וחיפשה משהו שבאמצעותו תוכל למנוע מאורלוק לאבד עוד דם. כל הדברים שלה היו על הסוס שברח ממזמן. היא חתכה בשיניה חלק מהטוגה הלבנה שלה וכדררה אותה לכדור, מצמידה אותה לפצע. אורלוק נראה חיוור ועיניו החלו נעצמות. עיניה נצצו מדמעות של לחץ. 'את חייבת לרפא אותו!' אמר לה קול קטן בראשה. אבל איך? שאלה אותו בתסכול. היא שלחה יד לעבר הפצע ומילמלה: "אלומררה!" אך כלום לא קרה. "אורלוק, אתה שומע אותי? אל תעז למות לי אורלוק!" 'אם רק לא היית כל כך גרועה בשיעור ריפוי, אולי יכולת להציל אותו.' אמר לה הקול הקטן ברשעות. היא ניסתה וניסתה לגרום לפצע להיסגר, אך ככל שהמשיכה לנסות רק התעייפה יותר, מה שגרם לה לרגשות תסכול עמוקים עוד יותר, תסכול שהפך במהרה לדמעות. עיניו של אורלוק אימו להיעצם והדופק שלו נעשה חלש, קולות הנשימה שעלו מחזהו היו רק אד קלוש של חיים. "לא..." מילמלה בכאב. היא רכנה מעל ראשו, מלטפת באצבעות צרדות את הפרצוץ המיוזע והשער השחור ככנף העורב, כמו הלילה יקירה. "ליאנה.." לחש. "אני לא יכולה לתת לך ללכת. אני לא אתן לך למות!" צעקה והתיישבה עליו, חובטת בחזהו. הוא לא יכול לעשות לה את זה. 'תאמיני בעצמך לי, את יכולה.' אמרה בליבה."קדימה!" צעקה לעצמה וידיה החלו לזרוח באור לבן וטהור. "מה...?" מילמלה בחוסר הבנה והביטה בידיה הזורחות באור הנוגה. ואז, פתאום, היא הבינה. היא הורידה את ידה לכיוון הפצע ואז נגעה בו. לאט לאט החל הפצע להיסגר. לי נשמה בהקלה והניחה לידיה להישמט על חזהו של אורלוק. מסביבם כבר התחיל החושך יורד, יצורי היער הקטנים מלאו את האדמה והעצים ולי שמעה ינשוף קטן שר "האו-האו?" ואת חברו עונה לו "או-או!"