היי! חזרתי לפה!!

אשחר 1

New member
היי! חזרתי לפה!!../images/Emo2.gif

זוכרים אותי שסיפרתי שקיבלתי את הצו הראשון לפני חודש? אז כך: ביום חמישי 30 לאוגוסט, זומנתי לשם כפי שרשום לי בצו אבל שאלו אותי איזה כיתה אני עולה, אמרתי י"א אז הם אמרו לי שאי-אפשר להמשיך בתהליך רק בגלל שאני עולה לכיתה י"א ושיחררו אותי מוקדם, סיפרתי בפלאפון לאמי והיא כעסה וסיפרה על כך לאבא שלי, הוא זעם מאוד וצעק על המפקד מיטב ואמר שזה לא פייר ששיחררו אותי סתם! אז המפקד אמר משהו: "היה תקלה במחשב" ואני עניתי: "שתמכור את זה למישהו אחר כי זה לא משכנע אותי!" אז כמה ימים ספורים עברו ואותה חיילת ששיחררה אותי טילפנה לאיי ואמי ענתה בגלל שאני לקוית-שמיעה, שקודם כל היא הצטערה מאוד על מה שקרה ואמרה לי שנשלח אליי זימון מחדש... אז הזימון הבא היה אתמול אז ברוך השם התחלתי את התהליך, מה שטוב לי הוא שמורה החיילת שעובדת בשמע תל-אביב הגיעה איתי כדי לתרגם לי באימות נתונים (מה שנותר לי לומר בתחנה היא "כן" ולא יותר מזה) אז פינו אותי לבדיקה רפואית, הרופא הזה שאל אותי כל מיני שאלות למרות שהכל רשום בשאלון הרפואי, אך הרופא דרש שאיבדק בדיקת גופנית אך התברר שהרופא הוא בעצם רופאה! (בגלל פנים ושיער הקצר) והרופאה אמרה לי שפרופיל הזמני שלי הוא 21 עד שיפנו אותי לוועדה רפואית מיוחדת בעוד חודשיים... שאלתי מה עם מבחנים ואמרו לי שקודם כל לגמור את תהליכים הרפואים ואח"כ נראה מה עם המבחנים! זהו זה מה יכולתי לספר מה עבר עליי בלשכת הגיוס... יום מקסים וחג שמח!
אשחר

amitk80

New member
נו אז הדרך סלולה להתנדבות

הדרך שלך סלולה לפטור משירות ביטחון בשל מגבלה רפואית. אם את רוצה להתנדב לצבא תגידי להם את זה לפני המבחנים ותעמדי על זה (כי הם יכולים להציב לך קצת קשיים בזה ולשאול כל מיני שאלות). תראי שיש לך הרבה מוטיבציה. ברוכה השבה! עמית

למעלה