היי, חזרתי לעדכן....

סיווני7

New member
היי, חזרתי לעדכן....

אז ככה, האמת שלמזלי יש לי חברה אחת טובה בשכבה ואיתה אני מבלה את ההפסקות בעיקר. לצערי היא לא בכיתתי ואני גם לא אוכל לבקש העברה מכיוון שהיא ברמה נמוכה ממני. יש לי כמה בנות שאני כבר מכירה בכיתה, אך התייחסותן אליי היא לא רצינית. לא שאני מאשימה אותן, כי בכל זאת הן כלל לא מכירות אותי. אני מאוד גאה בעצמי, פניתי אליהן, דיברתי, שאלתי, אבל זה עדיין לא ממש עוזר. והנה דבר שאני שונאת שאומרים לי "תני לזה זמן" כמה זמן? וכמו שכבר שאלתי, מה אני אעשה עד סוף הזמן הזה? יש בערך שתי בנות שהן נראות לי נורא חמודות, באמת. אחת מהן נורא חייכנית אליי, אבל אני לא חושבת שבקרוב ייצא בינינו קשר כי החברה הכי טובה שלה איתה בכיתה והן דבוקות בדבק מגע חזק! הלימודים עוברים חלק, התברכתי בתיכון העיוני הכי טוב בעיר שלי (תרתי משמע!). אני מרוצה מכל המורים ומהבית ספר עצמו, רק חבל שחיי החברה שלי בקנטים. היום גם לאחר בית ספר, כשכולם כבר חזרו הביתה, תפס אותי ילד שלמד איתי בחטיבה ושאל אותי למה אני נרשמתי לפה בכלל ולא לתיכון האחר איפה שהחברות שלי, עניתי לו כי זה קרוב אליי יותר ותיכון טוב יותר "מה שנכון, נכון" הוא אמר. כל מי שמכיר אותי (וניתן גם לראות זאת עליי) אין לי חברות טובות בתיכון. אני עדיין קצת חוששת ומרגישה בודדת, אבל אני זורמת. בסה"כ אני שם למטרה אחת והיא לימודים ולהוציא את ההצלחה המרבית ממני. אני נמצאת גם בכיתה כזאת, כיתה מוגברת שלומדת לעניין ולא מתבלספת. מה עוד תוכלו להציע לי (אם בכלל...)? ישנה מגמת תיאטרון בתיכון, האמת שזה לא הכי הכי מעניין אותי, אבל זה נחמד ונשמע לי כיף. הבנתי שיש הרבה חבר'ה שהולכים לשם אז חשבתי אולי משם אני אכיר עוד כמה חבר'ה. הבעיה שיש לי כבר שתי מגמות אחרות שאני מעוניינת לקחת- פיסיקה ופסיכולוגיה סוציולוגיה, אלה נושאים שבאמת מעניינים אותי ואני באמת רוצה להעמיק את הידע שלי בהם. אבל לעומת זאת, התיאטרון יכול להיות לי לפיתרון. אני מצפה בקוצר רוח לתגובתכם. תודה תודה תודה.... ומצטערת על האריכות

noa128

New member
קודמקול - איזה יופי שבאת לספר לנו

ושמחה שלא היה נורא כל כך. עכשיו לשאלתך: מה אנחנו היום? 2 לספטמבר? בואי נראה איך ירגיש לך בערב ראש השנה... - התחלות חדשות זה תמיד לא קל, ולפעמים אומרים "קחי את זה צעד אחר צעד". מוכרחה לומר שאני מלאת הערכה לשיקולים שלך בבחירת התיכון והמגמות - את רואה קדימה יקירתי, ומנתבת את דרכך לפי תחומי העניין שלך, ולא לפי הקטע החברתי בלבד, ושתדעי שאין הרבה חבר'ה בגילך שאלה השיקולים שלהם וזה נפלא! לדעתי - חבל לוותר על המגמות שבחרת לטובת מגמת התיאטרון אם זה פחות מעניין אותך, אבל כדאי לזקוף אוזניים בכל מה שקשור לכיוון נשיבת הרוח החברתית בקרב הבנות אצלך בכיתה - אם יש מסיבה/הופעה משו שאת שומעת שמדברים עליו בעתיד הקרוב או לקראת החגים - קחי את עצמך לשם - לא יודעת מה איתך יקרה, אבל לי נראה שלאט ובטוח את תפרחי שם

יופי שחזרת ../images/Emo13.gif

אני חייבת לומר שאת דווקא זריזה במעש. כל הכבוד. גם אני לא אוהבת שאומרים לי "לתת לזמן" למרות שזה נכון. אבל למי יש זמן להמתין? לכן דימיינתי עצמי בנעליך (עד כמה שאפשר) -- וזה מה שיצא: 1) לא חובה שכל החברות יהיו מאותה כתה. אפשר גם (בהתחלה לפחות) ללכת על איכות ולא כמות. 2) חלק מהחברויות מתפתחות סביב הבגרויות ואתם באמת רק בשלב של "חימום מנוע". 3) בין שישית לשביעית יש תנועה של באים והולכים (נושרים ומצטרפים) כך שיבואו בעתיד עוד כמה שעדין לא הכרת. 4) אם את לא אוהבת תיאטרון למה לענות את עצמך? נראה שאת בעלת יוזמה. סתם רעיון - לחשוב על "חוג" של קבוצת הפיסיקה (ילדי המעבדה?!) או סוציולוגיה או פסיכולוגיה. משהו כמו יזום של פרוייקט קבוצתי ולגבש סביבו מעגל משתתפים עם אינטרס משותף (כמו "חוג"). אם זה בי"ס הכי טוב בעיר אז סביר גם שיש להנהלה אינטרס לתמוך ברעיונות טובים. תחשבי על משהו שיכול להתחבר למסגרות התעשידע/מדע ושאת אוהבת לעשות, וסביב האהבה הזו אולי יתקבצו עוד כמה. 5) יש לך תחביבים? לה להזניח. גם הם כיוון "פרויקטלי" למחשבה. אל תצטערי על אריכות דבריך - פה כותבים כל מה שיש להגיד. אל תרגישי לא נעים אם הרעיונות שלי לא נראים לך. הם רק התחלה של גלגול מחשבות לכיוון של גיבוש רעיון מתאים וזה כל הסוד בעיצוב פתרונות לבעיות. ואולי יש למישהו פה רעיונות טובים/אחרים. יעניין אותי לדעת איך משתלשלים הענינים אצלך.
הכותרת

גריפון

New member
כף לקרוא אותך (ואת התגובות שקיבלת)

אופטימיות זהירה תמיד היתה חביבה עלי. ומה ניש בינתים? הרי כעת, כל יום מביא דברים חדשים... ספרי, ספרי!

למעלה