היי, חדש :)

star_female

New member
שש, הוא מושלם ../images/Emo3.gif

לפחות במונחים שלי... ^^; היי היקארו (אני אוהבת את הניק שלך
אבל אני אקרא לך חן אם אתה רוצה) אתה גם כותב פיקים במקרה? o.o

Hikaru

New member
תגובה לכולם.........

קודם כל תודה לליסטה :) והשם של הציור.. מה הוא כבר יכול להיות? אמממממממ...... Dark Ken-chan X33333333333... גוגל גירל - הפחדת אותי עכשיו:). לא אני עדיין לא רואה נארוטו, המחשב שלי לא יעמוד בעומס של קבצי מדיה עכשיו, מתי שאני אקבל את המחשב החדש שלי אני אראה עוד אנימה... כרגע אין לי כמעט כלום ;_;. אני אשמח לשחק איתך גו מתי שתרצי 3= סטאר פימייל - חחחחח ^_^... אני רחוק מלהיות מושלם... כן, אני אוהב אקיהיקא. ואם ראית אותי ביאהו, YAY! ^_^... כולכם מוזמנים להוסיף אותי לאייסיקיו אני אשמח לדבר עם כולכם שם P:... ולא אמרתי 'היום' במשפט הזה, אמרתי קונניצ'י ווא שזה אומר שלום... אז הנה התרגום: 'שלום כולם!!! קוראים לי חן, נעים להכיר אתכם!! אני אוהב דיג'ימון!!' :) סנייק בונדאג' - תודה ^^.. אישית לא אכפת לי שיש מיעוט של בנים... אבל זה רק אני. ואממ, קראו לי איך שבא לכם זה ממש לא משנה לי :) אף אחד (חוץ מליסטה ;)) לא הגיב לציור השני שלי ;_;...... טוב מילא......

Hikaru

New member
אופס X_x

שכחתי לכתוב שגם זה הפחיד אותי? *התגובה של סטאר פימייל* סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה *משתחווה*

Hikaru

New member
אה ו.. X_X

מי שרוצה להוסיף אותי לאייסיקיו, 294896616 אני אשמח לדבר עם כולכם ^_^

Hikaru

New member
אני

לא ראיתי את זה בעצמי, אבל האמת, כל הידידים שלי אמרו לי שזה נהדר ומומלץ.

star_female

New member
אה אז גם אני מפחידה? ../images/Emo3.gif

אני יודעת את זה *פנגירל גאה* ^^; אז זה הקנג'י של קונניצ'יווה.. זה נראה כמו קיו ^^; (זה גם הגיוני כי המשמעות קרובה..). ואתה יכול לקרוא לי טלי ^^ אה, ואהבתי את הציורים שלך *-* (אני עסוקה כרגע בהשלמות בפורומים ובפרקים אז לא הספקתי להגיב עדיין)

Hikaru

New member
אההה

אני בכלל מתחרט עכשיו על מה שאמרתי, ^_^.. אתן לא מפחידות בכלל לא ^_^ *hugs u all*

למעלה